Cik reizes dienā vajag apskauties, lai stiprinātu bioenerģiju

Tiek uzskatīts, ka apskāvieni labvēlīgi ietekmē cilvēkus. Bioenerģijas jomas speciālisti apliecina, ka apskaut ir nepieciešams katru dienu.

Cilvēka biolauks ir ļoti neaizsargāts. Mājā ir vismaz septiņas lietas , kas iznīcina tavu dzīvības enerģiju. Bez viņiem šis īpašums var piederēt daudziem apkārtējiem cilvēkiem, kuri arī atņem spēkus. Jūs pats dažreiz kaitējat savai aurai, ritinot galvā pesimistiskas domas un attēlus. Neskatoties uz to, jūs varat izsvītrot visas sliktās lietas, vienkārši apskaujot kādu.

Zinātnes viedoklis

Patiešām, apskāvieni var būt neticami noderīgi cilvēkam. Pētījumi liecina, ka šis vienkāršais process atbrīvo laimes hormonu dopamīnu. Tajā pašā laikā kortizola, stresa hormona, līmenis krasi pazeminās. Apskāvieni paaugstina oksitocīna līmeni, mīlestības hormonu, kas liek mums pierast pie cilvēka.

Saskaņā ar pētījumiem, lai apskāvieni būtu efektīvi, jums ir jābūt pazīstamam ar cilvēku vismaz 15 minūtes. Tieši tik daudz laika paiet, lai kaut nedaudz iepazītu cilvēku un izveidotu ar viņu vieglu emocionālu saikni.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos augus nevajag turēt mājās, pretējā gadījumā nepatikšanas, neveiksmes un naudas trūkums būs jūsu patstāvīgie viesi

Apskāvieni būs ārkārtīgi svarīgi tiem, kuri cenšas atrast savu mīlestību un kuriem ir problēmas ar pašcieņu. Zinātnieki uzskata, ka apskāvieni palīdz paaugstināt pašcieņu un pašapziņu. Apskaujoties mēs jūtam, ka esam mīlestības vērti, un tas ir ļoti svarīgi vientuļiem un noslēgtiem cilvēkiem.

Apskāvieni un bioenerģētika

Apskaujoties ar mīļoto vai kādu, kas mums patīk, mēs apmaināmies ar pozitīvu enerģiju, jo esam viens otram ļoti tuvi. Tāpēc mēs jūtamies tik labi un mierīgi, kad draugs, dvēseles radinieks vai radinieks mūs apskauj.

Apskāvieni palīdz parādīt cilvēkam viņa labos nodomus un apliecināt mīlestību. Tie mūs tuvina un dod spēku virzīties uz priekšu. Kad viss ir slikti, tuvākais cilvēks var tevi apskaut un padzīt tavas bailes un nedrošību ar mīlestības un siltuma spēku. Ja jūtaties slikti sirdī vai jūs par kaut ko uztraucaties, mēģiniet apskaut. Šī vienkāršā darbība nomierina un normalizē enerģijas straumes, stiprina biolauku, atver čakras, palīdz cīnīties ar stresu un bailēm.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment