Cep jebko!
Ieskābis piens vēl joprojām ir perfekts pankūku, maizes un plāceņu cepšanai. Pārējās cepšanas sastāvdaļas nomāks piena, iespējams, nepatīkamo garšu.
Krēmīgās vakariņas
Lai zupu padarītu biezāku, vari pievienot tai pienu. Ja arī piena garša ir nepatīkama, to zupas sastāvdaļas nomāks.
Iemarinē steiku
Pienskābes klātbūtne pienā ir perfekta gaļas marinēšanai – tik uz priekšu!
Lasi vēl: Trīs unikālas receptes, kuras palīdzēs uzlabot metabolismu
Uztaisi biezpienu
Ieskābušu pienu var izmantot mājās gatavota biezpiena pagatavošanai.
Liec sejai mirdzēt
Pienskābe sejas ādu padara maigu un mīkstu. Iemasē sejā pienu un tad noskalo seju ar siltu ūdeni.
Pagatavo ķermeņa ādas uzlabojošu vannu
Ne tikai uz sejas – pienskābe labi iedarbojas arī uz pārējā ķermeņa ādu. Pievieno pienu savas vannas ūdenim. Ja nevēlies piena smaržu, kamēr vannojies, pievieno vannai savu mīļāko ēterisko eļļu.
Liec augiem augt stiprākiem
Kalcijs palīdz augt augiem. Sajauc kopā ūdeni ar pienu un aplaisti puķes tā, kā to parasti dari!
Avots: wittyfeed.com