Veikalā ūdeni izvēlieties tikai tā: ņemiet labāko, un jūs nekļūdīsieties

Lielo pilsētu iedzīvotājiem dzeramais ūdens ir jāpērk regulāri. Tomēr var būt grūti izvēlēties atbilstošas kvalitātes produktu.

Tāpēc eksperti sniedza dažus padomus, kas palīdzēs nekļūdīties, izvēloties gan parasto ūdeni, gan minerālūdeni.

Eksperti apliecināja, ka vispirms jāpievērš uzmanība ūdens uzglabāšanas apstākļiem. Ja temperatūra telpā ir augstāka par 30 grādiem, no pirkuma labāk atteikties. Līdzīga situācija ir arī tad, ja ūdens tiek uzglabāts zem karstas saules vai plastmasas traukos.

Uzkarsējot virs 30 grādiem, ūdenī var nokļūt nevēlamas vielas. Tāpēc, ja runa ir par ūdens iegādi karstajā sezonā, labāk dot priekšroku ūdenim stikla pudelē.

Lasi vēl: Starp tiem var būt arī tavs: astoņi sieviešu vārdi, kas piesaista miljardierus

Tikpat svarīgi ir pievērst uzmanību cenām. Ir jāsaprot, ka kvalitatīvs ūdens vienmēr būs nedaudz dārgāks. Cita starpā arī tāpēc, ka tā ieguve un transportēšana ir sarežģīta. Tajā pašā laikā lētais ūdens bieži vien tiek izliets no krāna.

Tomēr par galvenajiem kvalitātes rādītājiem tiek uzskatīta etiķete un informācija, kas uz tās norādīta. Pirms pirkšanas jāpārliecinās, vai uz pudeles ir informācija par to, kur ūdens ņemts, kad tas ražots, un partijas numurs. Ja kāds no iepriekš uzskaitītajiem elementiem trūkst, labāk šādu ūdeni veikalā neiegādāties.

Leave a Comment