Vēlies tikt vaļā no melnās līnijas dzīvē? Izmaini savu karmu, tas ir pavisam vienkārši!

Pastāv uzskats, ka uz mūsu planētas viss ir pakļauts vienam likumam.

Katrs cilvēks dzīvo ar savu karmu, tas ir, no dzimšanas viņš ir pakļauts savam liktenim un nevar neko mainīt.

Saskaņā ar karmisko astroloģiju karma norāda, ar ko cilvēks piedzimst. Pašu karmas likumu vispirms formulēja Mozus, un tas izklausījās šādi: “acs pret aci, zobs pret zobu.”

Lasi arī: Tavs veiksmīgais apģērbs saskaņā ar tavu dzimšanas datumu

Kā veidojas karma un vai ir iespējams to mainīt? Karma ir mūsu iemiesojums tagadnē. Daži cilvēki piedzimst veseli un bagāti, bet citi visu mūžu cieš no nabadzības un slimībām. Protams, katrs no mums uzdeva sev šo jautājumu: kāpēc es esmu tāds? Ja ticēt astrologiem, tad karma, lai kāda tā būtu, mums tiek dota saskaņā ar mūsu tuksnešiem. Tas ir, mūsu pēdējā iemiesojumā mēs ļoti centāmies gūt panākumus šajā dzīvē. Vai, gluži otrādi, esam izdarījuši daudz grēku, un tagad tā dēļ ciešam.

Jūs varat mainīt savu karmu, pateicoties dažiem maziem trikiem. Jums ir jādara labas lietas pret cilvēkiem. Jūs varat sākt ar mazumiņu. Piemēram, pārvediet pāri ceļam vecu kundzi vai palīdziet kaķēnam nokāpt no koka. Lai kādu labo darbu jūs darītu, atcerieties, vēlmei palīdzēt ir jābūt patiesai un nesavtīgai. Palīdzot citiem, savā biznesā jāiegulda maksimāli daudz pozitīvās enerģijas.

Izlasi savu ikdienas horoskopu. Šī ir iespēja izvairīties no briesmām un nepatīkamām situācijām. Galu galā, zinot no horoskopa par jebkuru incidentu, jūs nenokļūsiet nepatikšanās, vai ne?

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment