Vēlies tikt vaļā no melnās līnijas dzīvē? Izmaini savu karmu, tas ir pavisam vienkārši!

Iemācieties lasīt zīmes, ko Visums jums sūta. Viss notiek kāda iemesla dēļ. Signāls, kas jums tiek nosūtīts no augšas, var palīdzēt jums izvairīties no nepatikšanām.

Mainiet savu dzīvesveidu. Vai jūs katru rītu darāt vienas un tās pašas lietas? Vai tu piecelies, saģērbies, ej uz darbu? Mēģiniet mainīt savu ierasto eksistenci. Galu galā, ja jūs nejūtaties laimīgs, varbūt jums vienkārši jāšķiras no ierastās vides? Sāciet ar mazumiņu: mainiet maršrutu no mājām uz darbu vai dodieties uz citu kafejnīcu vakariņās.

Izmantojiet Feng Šui metodes. Tas var attīrīt māju no negatīvās enerģijas. Kā zināms, laba karma ir atkarīga no pozitīvās enerģijas daudzuma. Pielietojot Fen Shui, ne tikai jūsu mājas tiks piepildītas ar pozitīvu enerģiju, bet arī jūsu dzīve. Sāciet pētīt savu iekšējo pasauli. Meditācija palīdzēs jums atrast sirdsmieru un iekšējo komfortu.

Lasi arī: Esiet ļoti uzmanīgi šajās dienas 2024. gada maijā: tās var radīt lielas problēmas! 

Iemācieties piedot. Kad cilvēks piedod un netur ļaunu prātu, viņš tiek attīrīts no negatīvisma. Neesiet greizsirdīgi, nedomājiet par sliktām lietām un nelietojiet lamuvārdus. Visas domas un frāzes nes savu enerģiju, tāpēc mēģiniet to padarīt labvēlīgu.

Pētīt planētu ietekmi uz cilvēka dzīvi. Katra mūsu diena ir pakārtota noteiktai planētai. Šajā sakarā katru dienu jāmaina diēta, drēbju krāsas un daudz kas cits. Bieži pārbaudiet Mēness kalendāru un ievērojiet noteikumus, pamatojoties uz Mēness fāzēm.

Katrs var mainīt savu likteni, ja saprot, kurā virzienā viņam jāvirzās. Ir nepieciešams kontrolēt visas savas domas un vārdus, jo viss, ko mēs darām ikdienā, nes enerģiju, kas tiek sūtīta uz Visumu.

Leave a Comment