Venēra Dvīņos no 9. jūnija līdz 2. jūlijam: kādas problēmas var rasties mīlestībā un kā no tām izvairīties!

Venēras pāreja uz Dvīņu zīmi dos sajūtu un romantiku, jaunu paziņu un kaislīgu konfesiju ziedēšanu, bet arī kļūs par relatīvi sarežģītu laiku mīlestībai. Astrologi stāsta par problēmām, kuras var pārvarēt.

Venēras tranzīts Dvīņos (no 9. jūnija līdz 2. jūlijam), gaisa zīmē šogad notiks bez ātru planētu atbalsta, tāpēc astroloģiskās tendences netiks skaidri izteiktas.

Svarīgi ir arī tas, ka visa mēneša Venēras situācija pati par sevi būs patiesa, viņai nīstās Merkura Dvīņu zīmē, un Saule paliks lielāko laiku (līdz 20. jūnijam) tajā pašā vietā, saglabājot gaisa elementa dinamiku.

Šādā sarežģītā planētas konfigurācijā var būt nepieciešamas labākās Gemini īpašības  – ātra savdabība, sabiedriskums, neatkarība, līdzsvars, elastīgums, zinātkāre, harizma. Astrologi sadala Venēras kustību pa Dvīņu zīmi 2 periodos: problemātiskākiem un nestabilākiem – no 9. līdz 23. jūnijam un labvēlīgākiem un stabilākiem – no 24. jūnija līdz 2. jūlijam, par kuriem jūs varat plānot svarīgas lietas un jaunus sākumus.

Paaugstinātas spriedzes un sarežģītās emocionālās situācijas dienas būs 9., 13., 15., 19., 22. un 23. jūnijs. Šajās dienās var būt ne tikai aizraujošu jaunu paziņu laiks, bet arī darbs provokatīvi – pievērst uzmanību citam objektam, radīt interesi par svešinieku.

Auns

Aktīvākā un mobilākā zīme var nebūt pietiekami pacietīga mīlestības lietās un attiecību jomā. Venēra Dvīņos atņem Auiem ierobežojumu vārdos un darbos, palielinās impulsivitāti, īpaši perioda pirmajā pusē. Emociju kontrole un jutīgums pret partneri ir svarīgi ieteikumi šajā periodā.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Vērsis

Vērsi gaida diezgan pretrunīga prognoze mīlestībā. Situācija var kļūt haotiska, lēmumi – priekšlaicīgi, kritika – destruktīva. Ekspertu padoms – samaziniet pretenzijas pret partneri un neapgrūtiniet pašreizējās attiecības. Iespējamās negatīvās situācijas ir viegli atrisināt, ja paliekat vienmērīgā prātā.

Dvīņi

Venēra Dvīņos dod viņiem “diriģenta” īpašības – viņi būs notikumu epicentrā. Astrologi atgādina, ka planētu atrašanās vieta nav tik bezkrāsaina, kā tas varētu likties, tāpēc jums nevajadzētu riskēt mīlestības lietās – iespējams, kļūdainas darbības. Noderīgums un sirsnība. Nav pienācis laiks, lai slēptu jūtas, kā arī nav pienācis laiks dot uzmanību tiem, kam nav izredžu.

Vēzis

Vēža personiskajā dzīvē ir visai iespējamas izmaiņas. Sākumā tās šķiet nenozīmīgas, bet tās kļūs par stāvas dzīves apgriezējiem. Astrologi iesaka maksimāli izmantot savu šarmu, īpaši, ja pašreizējās attiecības neapmierina. Pēc 19. jūnija jūs varat droši apstiprināt jaunus plānus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment