Venēra Dvīņos no 9. jūnija līdz 2. jūlijam: kādas problēmas var rasties mīlestībā un kā no tām izvairīties!

Lauva

Lauvu gaida bagāta personīgā dzīve – iepazīšanās, romantika, komunikācija par nepieciešamajām tēmām, attiecību stiprināšana, problēmu analīze un ietekmes sfēras paplašināšana pārī. Iniciatīva var pierādīt sevi no labākās puses. Tāpat astrologiem iesaka domāt par to, kas padarīs laimīgāku mīļoto. Ja tas padara laimīgu Lauvu – viņi atrodas pareizajā virzienā.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs nepieciešams iziet no komforta zonas!

Jaunava

Jaunavas enerģijas gaisa zīme dos spēku, lai radītu. Visticamāk, ka no 9. jūnija līdz 2. jūlijam Jaunava noteiks prioritārākās tēmas attiecību, kopīgu atvaļinājumu un finansiālo iespēju paplašināšanai. Ieteicams dažādot kopīgo dzīvi tā, lai nevienam nebūtu garlaicīgi: pozitīvās emocijas nostiprinās attiecības pārī, un Venēra tam radīs labvēlīgu augsni.

Svari

Svari nonāks nelīdzsvarotībā: Venēra Dvīņos norādīs uz iepriekš apgūtām stundām (īpaši attiecībām un mīlestībai) un  negatīvu attieksmi, kas nosaka nepareizu rīcības programmu. Ieteicams rūpīgi aplūkot: liktenis dos zīmi no augšas, pateicoties kurai kļūs skaidrs, kā labot pagātni un pārrakstīt nākotni.

Skorpions

Emocionālo šūpuļu un visu veidu pārsteigumu ietekme attiecību jomā gaida Skorpionu pārstāvjus. Venēras tranzīta laikā caur Dvīņiem, mīlestības un romantikas nozīme palielināsies, emocionālais komponents palielināsies. Skorpioniem draud apjukums, īpaši, ja viņi nolemj peldēties savās aizdomās. Astrologi iesaka nevilcināties pie secinājumiem: Venēra parasti dod paaugstinātu jutību, barojot tukšas ilūzijas.

Strēlnieks

Strēlnieku pārstāvjiem Venēras kustības laikā Dvīņos ir vēlams atrast laiku mīļotajam un kopīgai atpūtai, pretējā gadījumā attiecības var izraisīt plaisu. Strēlniekam noteikti izdosies, ja viņi koncentrēsies uz attiecību uzlabošanu un sajūtu harmonizēšanu. Mīlestība atkal vienos vienu ar otru, it īpaši, ja virkne neveiksmju bija līdz šim. Bet jaunie paziņas būs neaizmirstami, bet maz ticams, ka tie kļūs par nopietnām attiecībām.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nesteidzieties risināt attiecību problēmas!

Mežāzis

No 9. jūnija līdz 2. jūlijam Mežāzis justies labāk siltā ģimenes atmosfērā. Nu, ja jūs varat atrast laiku, lai  izveidotu harmonisku mikroklimatu ģimenē. Turklāt planētu sērija nav steidzama, lai atrisinātu steidzamus uzdevumus un pilnībā nodotos mīlestībai. Bet vientuļajam Mežāzim Venēra sola pieaugošas izredzes mīlestībā un romantiskajā sfērā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra pārstāvjiem šajā posmā būs nepieciešams ienirt ģimenes dzīvē, risināt svarīgus jautājumus, būt atbildīgākiem un atsaucīgākiem pret partneri. Venēra sniegs iespēju pierādīt sevi no labākās puses, tāpēc ir vērts kļūt par mīlestības iniciatoru. Ģimenes Ūdensvīram laiks nāk, lai viņu laime visdrīzākajā laikā nonāktu dzīvē.

Zivis

Zivis šajā periodā – vissvarīgākais – izvairīties no nevajadzīgas steigas. Par laimi, pateicoties Venērai, intuīcija saasināsies starp šīs zīmes pārstāvjiem, un tai bez nosacījumiem var uzticēt. Emocijas no 9. jūnija līdz 2. jūlijam nebūs saprātīgas. Un tikai pozitīva pasaules uztvere palīdzēs meklēt partneri, un pāriem tiks dota iespēja veidot laimi pat drupu vietā.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment