Horoskops 10. jūnijam – uzticieties intuīcijai!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 10. jūnijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Planētu stāvoklis stimulē radošo aktivitāti, iztēli, tendenci daiļrunībā. Lielisks laiks sievietēm: dabiskais magnētisms palielinās daudzas reizes, kas ļauj jums pavest vispieejamāko “upuri”. Nepārvērtējiet savas spējas un neļaujiet sevi apmānīt.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Vērsis

Būs vajadzīgas neparedzētas lielas finanšu izmaksas. Notikumi nemainīsies, kā jūs vēlētos. Iespējams, ka traumu skaits palielināsies. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, lai izvairītos no nevajadzīgiem kontaktiem, strīdiem, konfliktiem. Šīs dienas devīze: “Dievs aizsargā lolotākos”

Dvīņi

Šodien Dvīņi var būt pārāk impulsīvi, kas spēj „likvidēt” sīkumu dēļ, jo īpaši attiecībā uz viņu mājām un mīļajiem. Attiecības ģimenē ir nevienmērīgas. Dienas otrajā pusē neplānojiet svarīgu jautājumu sākumu – to iznākums ir neparedzams.

Vēzis

Lieliska diena personiskām un ģimenes attiecībām. Sievietes ir īpaši pievilcīgas. Iespējams, jauna iepazīšanās, radot romantiskas attiecības ar ārzemnieku. Labvēlīga iesaistīšanās, kāzas, ģimenes svinības. Piedalieties koncertā, publiskā pasākumā.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs nepieciešams iziet no komforta zonas!

Lauva

Diena simbolizē piesardzību un laipnību. Tas palīdzēs risināt ģimenes pārpratumus. Cilvēki centīsies tuvoties un atrast kopīgas intereses. Veiciet visas savas lietas un pienākumus ar prieku un pilnībā apzinoties savu lietderību.

Jaunava

Šī diena var dot jums nepatīkamus pārsteigumus. Pārsteigumi par braucieniem, izmantojot transportu, ir pēkšņi sarežģījumi, strādājot ar dokumentiem, sarunas, nav ļoti patīkamas ziņas. Esiet uzmanīgāki par to, kas jums šķiet rupji, un pēc tam nepatikšanas jums nodos.

Svari

Planētu stāvoklis palielina Svaru interesi par progresīvām tehnoloģijām, modernu elektroniku un komunikācijām. Nav izslēgts negaidīts finanšu problēmu risinājums. Liktenis liek jums drosmīgas idejas. Jums tikai vajag viņus apstrīdēt un racionāli. Centieties realizēt savas idejas.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nesteidzieties risināt attiecību problēmas!

Skorpions

Iespējamais konflikts starp vecāku un jaunāku paaudzi. Bezkompromisa un vieglprātīgi jauni Skorpioni ir pilni ar konfrontāciju ģimenē un skolā. Apsveriet pamatotus apgalvojumus. Rādīt izturību, saglabājiet savu uzticamību.

Strēlnieks

Diena simbolizē visu spēku un enerģijas koncentrāciju. Viņam piemīt radoša radīšana un mākslinieciskā meistarība. To papildina vēlme radīt materiāla pamatni un droši nodrošināt aizmuguri. Iesaisties rūpniecības un finanšu disciplīnas stiprināšanā.

Mežāzis

Šī diena ir piemērota komunikācijai ar draugiem, publikācijām, daudzsološām iepazīšanās. Labvēlīga tikšanās ar draugiem. Varbūt jauna draudzība. Labs laiks skolēniem un visiem tiem, kuriem ir jāiziet eksāmeni. Jūs varat plānot nākotni. Pavadiet laiku pārpildītā vietā un trokšņainā kompānijā. Izmēģiniet savu roku, vadot automašīnu.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – esiet uzmanīgi ar izdegšanas sindromu!

Ūdensvīrs

Planētu stāvoklis var izraisīt Vese***as stāvokļa pasliktināšanos. Daudzi sajūt emocionālās sfēras nestabilitāti, nervozitātes un trauksmes pieaugumu, nepatīkamas sāpes sirds reģionā. Mēģiniet būt līdzsvaroti, strādājot ar bērniem, nevajag kliegt vai draudēt. Ir nepieņemami pieprasīt viņu ienākumus, ja ir iespējams vienoties.

Zivis

Iespējams, ka mierīgu notikumu gaitu var traucēt jebkurā laikā. Jaunu materiālu pielīdzināšana ir sarežģīta. Ja jums ir kādas problēmas, sazinieties ar vecākiem vai pieredzējušiem cilvēkiem. Jūs varat saņemt palīdzību un labus padomus.

avots: vedmochka

Leave a Comment