Venēra Vērsī no 2023. gada 16. marta līdz 10. aprīlim: padoms kā būt aktīvākiem un pievilcīgākiem visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Šajā periodā Venēra būs ļoti labā stāvoklī. Pats pavasara augums paies labvēlīgā mīlestības, labestības un gaismas planētas aizgādībā. Zvaigžņu speciālisti stāstīja, kas dažādu zīmju pārstāvjiem ir jādara, lai tās kļūtu veiksmīgākas.

Venēra Vērsī ir ļoti spēcīga . Pat tās Zīmes, kuras ir salīdzinoši vāji saistītas ar šo planētu, sajutīs tās ietekmi. Zvaigžņu speciālisti šo laiku sauc par spēka, mīlestības uzplaukuma, motivācijas un labestības pamošanās periodu. Būs mīlestība ne tikai pret cilvēkiem, bet arī pret pasauli kopumā. Mūsu dvēsele atvērsies visam labākajam. Mēs kļūsim uzmanīgāki pret sīkumiem un mācīsimies mīlēt savu dzīvi.

Auns

Aunam jāiemācās novērtēt to, kas viņiem jau ir. Šiem cilvēkiem šajā periodā ir stingri aizliegts būt negausīgiem, jo ​​alkatība un vēlme būt labākajiem par katru cenu ir pretrunā ar laipnību un cilvēcību. Venērai patīk, ja cilvēki nebaidās būt līdzvērtīgi. Aunu augstprātība šajā labvēlīgajā periodā viņiem var dārgi maksāt. No tā jāatsakās pēc iespējas ātrāk, lai saglabātu pievilcību.

Vērsis

Vērsim vajadzētu koncentrēties uz naudas jomu, taču neaizmirstiet par ģimenes dzīvi, vecākiem, bērniem un dvēseles radinieku. Šajā periodā Venēra palīdzēs pārveidot jūsu mājokli, kā arī pastāstīs labākos scenārijus biznesa attīstībai darbā. Lai saglabātu aktivitāti šajā laikā, Vērsim vajadzētu darīt patīkamākās un iecienītākās lietas. Tas palielinās viņu pārliecību un līdz ar to arī harizmu.

Lasi arī: Kā dažādu zvaigžņu zīmju vīrieši mainās pēc laulībām

Dvīņi

Dvīņiem laika posmā no 16. marta līdz 10. aprīlim labāk pēc iespējas mazāk būt vienam. Tam vajadzētu palīdzēt viņiem saglabāt savu enerģiju un stiprināt čakras. Saziņai ar cilvēkiem šajās trīs nedēļās ar mazumiņu būs ārkārtīgi liela nozīme laimes atrašanā. Spēja glabāt citu cilvēku noslēpumus palīdzēs saglabāt un pievilcīgi vairot Dvīņus. Šīs zīmes pārstāvji zina daudz apkārtējo cilvēku noslēpumu, tāpēc nevajadzētu nevienam par tiem stāstīt.

Vēzis

Vēži var droši izvirzīt jaunus mērķus, radīt jaunas vēlmes, veidot jaunus sapņus. Tas ļoti labvēlīgi ietekmēs absolūti visas viņu dzīves jomas un veiksmi biznesā, mīlestībā. Marta otrā puse un aprīļa pirmā dekāde ir vislabvēlīgākais gada laiks. Vēži šo laiku var pārvaldīt tikai pareizi. Zvaigžņu speciālisti nesaka, kas tieši ir jādara, taču viņi droši zina, ka bezdarbība būs ļoti rupja kļūda.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment