Venēra Vērsī no 2023. gada 16. marta līdz 10. aprīlim: padoms kā būt aktīvākiem un pievilcīgākiem visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Lauvām būs daudz jaunas motivācijas, bet diemžēl tā nāks un ies viļņveidīgi. Šim ritmam būs jāpielāgojas, lai laicīgi izietu no komforta zonas, sākot rīkoties pēc iespējas aktīvāk, vai, tieši otrādi, doties ēnā, ieturot pauzi. Ģimenes Lauvām paveiksies daudz vairāk nekā vientuļajiem, bet pat tiem. Kam tagad nav dvēseles radinieka, tas varēs uzvarēt džekpotu. Galvenais ir virzīties uz priekšu.

Jaunava

Jaunavām šajā laikā jāatrod iespēja nedaudz atvilkt elpu. Varat paņemt īsu atvaļinājumu vai samazināt darba slodzi, lai vairāk laika varētu veltīt savām iecienītākajām aktivitātēm un projektiem. Jo vairāk Jaunavas darīs kaut ko patīkamu, jo lielāka viņām būs motivācija. Viņi vairāk mīlēs dzīvi un izbaudīs katru mirkli, un tas padarīs viņus daudz pievilcīgākus citu acīs.

Svari

Svariem biežāk vajadzētu nodarboties ar saviem tiešajiem pienākumiem, jo ​​spēcīgās Venēras periodā būs daudz vairāk spēka un enerģijas, lai izpildītu jebkādus uzdevumus. Varat arī doties iepirkties, lai atjauninātu savu garderobi un justos kā mājās. Tam vajadzētu ievērojami uzlabot Svaru noskaņojumu un padarīt tos pievilcīgākus pretējā dzimuma acīs. Kamēr Venēra ir spēcīga, ir svarīgi skatīties tikai uz pieciem plus.

Skorpions

Venēra palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem realizēt ilgtermiņa plānus. Jo ātrāk tie kļūs par realitāti, jo ātrāk Skorpioni varēs iegūt ticību sev un labākai nākotnei. Tagad prioritāte nav mīlestības vai finanšu sfēras. Lai piespiestu Venēru palīgā, ir svarīgi no visa izdarīt mazliet. Planētas atbalsts būs pilnīgs un universāls, tāpēc, lai sasniegtu laimi, labāk būt aktīvākam.

Strēlnieks

Lai palielinātu savu pievilcību, Strēlniekiem savā tēlā vajadzētu izmantot vairāk Ūdens toņu, neskatoties uz to, ka šie cilvēki ir Uguns stihijas pārstāvji. Venēra noteikti pievērsīs viņiem uzmanību, ja viņi valkās vairāk zilu, zilu, tirkīza apģērbu. Frāze “ja gribi visu izdarīt labi, dari pats” nebūs aktuālākā laika posmā no 16. marta līdz 10. aprīlim. Venērai patīk darbs komandā.

Mežāzis

Mežāžiem patīk miers un klusums, taču šo vairāk nekā trīs nedēļu laikā jūs nevarat iegrimt biznesā un darbā, aizmirstot par ģimeni un draugiem. Banāla komunikācija palīdzēs kļūt pievilcīgākam Mežāžiem. Šie cilvēki uzņems citu mīlestību, palielinot viņu harizmu. Venēra būs šīs Zīmes pārstāvju pusē, taču tikai tad, ja viņi nemainīs plānus pēdējā sekundē.

Lasi arī: Spēcīgākās savienības: kā atrast dzīvesbiedru atbilstoši savam stihijas elementam

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs “pieradināt” un mudināt Veneru atbalstīt palīdzēs uzturēt pareizu ikdienas rutīnu. Ja Ūdensvīri iet gulēt un ceļas vienā laikā, viņu enerģijas piegāde ievērojami palielināsies. Zvaigžņu speciālisti iesaka nežēlot laiku un spēkus sportam, pareizam uzturam un komunikācijai ar jaukiem cilvēkiem. Tas viss viņiem nāks par labu. Ir svarīgi arī atbrīvoties no sliktiem ieradumiem.

Zivis

Ceļojumi, personīgie un darījumu braucieni palīdzēs uzmundrināt Zivis. Jaunas iepazīšanās palīdzēs viņiem kļūt aktīvākiem un atraktīvākiem šajās gandrīz četrās nedēļās. Venērai patīk arī pieticības izpausme Zivīs, tāpēc, uzturoties Vērsī, šīs zīmes pārstāvjiem labāk nevienam par savām uzvarām nestāstīt un ar sasniegumiem nelielīties.

Zvaigžņu speciālisti novēl jums vislabāko iespējamo laimi. Lai jūsu dzīve sniedz jums daudz pozitīva un laba, un Venēras tranzīts caur Vērša zīmi kļūs par motivācijas, produktivitātes, mīlestības un visa labākā avotu.

COMMENTS

Leave a Comment