Venēras un Plutona konfrontācija 5. jūnijā: kam šī diena būs labvēlīga

5. jūnijs ir viena no mēneša labvēlīgākajām dienām. Paldies, ka tas ir spēcīgs un ļoti pozitīvs aspekts starp Venēru un Plutonu. Zvaigžņu eksperti pastāstījuši, ko tieši šis pasākums mums nesīs.

Veiksme mīlestībā

Vasaras un jūnija pirmā pirmdiena ir ideāla diena nevis darbam, bet dvēseles radinieka meklējumiem, romantikai, randiņiem. 5. datumā jūs varat un pat vajag satikt jaunus cilvēkus, izteikt grandiozu žestus, atzīties mīlestībā un līdzjūtībā. Jā, ne visi komplimenti un jauki vārdi radīs tādas pašas atsauksmes no otras personas, taču tas nav iemesls zaudēt drosmi. Paliec pats, mainot tikai vienu sava rakstura parametru – pašapziņu. Nedomājiet par sakāvi. galu galā pat visskaistākie un harizmātiskākie cilvēki dažkārt tiek noraidīti.

Jauki runāt

Panākumi mūs gaidīs ne tikai mīlestībā, bet arī komunikācijā ar cilvēkiem kopumā. Mēģiniet šo pirmdien satikt draugus. Pavadiet vairāk laika kopā ar vecākiem un bērniem. Lielus panākumus var sagaidīt tie, kuri ir atvērti un gatavi grūtā brīdī sniegt palīdzīgu roku savam draugam, biedram. Nebaidieties dot cilvēkiem visvērtīgāko, tad jums ir – savs laiks.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Izlīgums

5. jūnijs ir ārkārtīgi labvēlīga diena, lai lūgtu piedošanu cilvēkiem, kurus pagātnē esat kaut kādā veidā aizvainojis. Ir svarīgi atcerēties, ka nekad nav par vēlu pateikt svarīgus vārdus un atzīt savu vainu. Pat ja persona, kurai lūdzat piedošanu, izrāda agresiju un nepieņem jūsu vārdus, tas nav iemesls satraukumam. No karmas viedokļa pareizi darīsi, ja mierīgi atkāpsies un neatbalstīsi jaunu konfliktu.

Šajā dienā samierināties ar ienaidniekiem būs daudz vieglāk nekā parasti. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka 5. jūnijā var ne tikai apturēt naidīgumu, bet pat kļūt par draugiem.

Cīņa ar stereotipiem

Neaizmirstiet, ka Plutons ļoti labi ietekmē mūsu ieradumu domāt ar iedibinātiem noteikumiem: “sievietei jāaudzina bērni”, “vīrietis ir apgādnieks”, “jaunais nevar būt gudrāks par veco” un tā tālāk. Abu planētu konfrontācija palīdzēs mums nemācīties domāt šādā veidā. Tas nozīmē, ka mēs varēsim paskatīties uz pasauli un dzīvi no cita leņķa.

Neaizmirstiet, ka šī nav vienīgā varas diena jūnijā. Kopumā šādas dienas būs sešas. Eksperti novēl jums labu dienu, labu garastāvokli un veiksmīgu jaunās darba nedēļas sākumu.

Leave a Comment