Veselīgi un garšīgi ēdieni, kas nekaitē figūrai un enerģijai

Ēdiens sagādā ne tikai prieku, bet arī problēmas. Stresa brīžos smadzenēm ir svarīgi aizpildīt tukšumu un nodrošināt mieru, kā rezultātā bieži rodas pārēšanās. Nervozitāti bieži pavada nevaldāma ēstgriba, kas kaitē enerģijai un Vese***ai. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja par to, kādus pārtikas produktus vislabāk ēst stresa laikā.

Pārtika ir enerģijas un Vese***as avots, bet reizēm tā kļūst par indi ķermenim un enerģijai. Turpiniet lasīt, lai noskaidrotu, kādus produktus vislabāk paturēt pie rokas, lai nervozitātes brīžos varētu uzkost, nekaitējot sev un ātri atgriezties pie darba. Stresa laikā ir svarīgi nodrošināt organismu ar pārtiku, kas satur magniju, B vitamīnus un omega-3.

  1. Ogas. Sauja svaigu ogu lieliski uzmundrinās, un spilgtā krāsa kļūs par pozitīvu emociju avotu. Sezonas ogas var ēst neapstrādātas vai pagatavot veselīgu smūtiju uz dabīgā jogurta bāzes. Šādai uzkodai var droši pievienot dažus valriekstus, mandeles vai lazdu riekstus.

 

  1. Grauzdiņš. Blīvāka uzkoda, kas rada sāta sajūtu, tiek pagatavota no pilngraudu maizes ar zivi. Tas var būt mazsālītas sarkanās šķirnes, vārītas zivis, kā arī aknas vai ikri. Galvenais ir ievērot mēru un izbaudīt sviestmaizi. To papildināt var ar avokado vai biezpiena sieru ar zaļumiem.

Lasi arī: Četras zodiaka zīmes, kuras absolūti neprot melot

  1. Zāļu tējas. Dzērieni var arī iznīcināt viltus bada sajūtu un kļūt par īstu miera avotu. Ār*tnieciskajiem augiem ir kumulatīva iedarbība, tāpēc tos dzer kursā, iepriekš rūpējoties, lai nerastos alerģiskas reakcijas. Vislabākās būs tējas no dažādu zālīšu saujaukumiem, tostarp aptiekas kumelītes, citronu melisu, salviju, timiānu, As**szāli.

 

  1. Šokolāde. Cīņā ar stresu palīdz arī saldumi, taču svarīgi izvēlēties “pareizo” un veselīgu uzkodu. Tumšā un rūgtā šokolāde ir bagāta ar antioksidantiem un mazina trauksmi. Galvenais ir izvēlēties tāfelīti ar minimālu cukura daudzumu un nemēģināt visu apēst vienā reizē.

 

  1. Ogļhidrāti. Vienkāršākais veids, kā paaugstināt serotonīna (garastāvokļa uzlabojošais hormons) līmeni, ir pilngraudu uzkodas: makaroni un maize labi nodrošina nodrošinās visu nepieciešamo. Tos ir iespējams dažādot, pateicoties jūras veltēm.

 

  1. Zivis. Omega-3 saturs šajā produktā samazina trauksmes līmeni un palīdz ātri atgūties. Šiem nolūkiem vislabāk piemēroti: butes, lasis, skumbrija un siļķe. Jūs varat aizstāt zivis ar jūraszālēm, linu sēklām, valriekstiem.

Produktu daudzveidība sniedz plašu izvēli diētai stresa brīžos, kas nozīmē, ka ikviens var atrast sev veselīgu našķi , kas palīdzēs tikt galā ar emocijām, atrast harmoniju un saglabāt pievilcīgu izskatu bez liela enerģijas patēriņa.

COMMENTS

Leave a Comment