Drīz viss var dramatiski mainīties. Astrologi pastāstīja, kas sagaida Ukrainu līdz gada beigām

Astroloģe Ludmila Halaņska nākusi klajā ar plašu prognožu klāstu attiecībā uz to, kas Ukrainā un karā ar Krieviju gaidāms tuvākā nākotnē. 

Rakstā apkoptas arī astroloģe Marinas Skadi prognozes.

Līdz gada beigām varēsim atgriezt lielāko daļu okupēto teritoriju, daudzi ukraiņi atgriezīsies mājās, tiks atjaunotas ģimenes.

2022.gada beigas Ukrainai būs ļoti smagas, jo pavērsiens karā jau ir noticis – par labu Ukrainai. Astroloģe Ludmila Halaņska apgalvo, ka tas ir tikai sākums uzvaras ceļam, rudenī Ukrainu gaida lielas pārmaiņas frontē. Līdz gada beigām varēsim atgriezt lielāko daļu okupēto teritoriju, daudzi ukraiņi atgriezīsies mājās, tiks atjaunotas ģimenes.

 

Savukārt astroloģe Marina Skadi apgalvo, ka 2022. gada oktobrī var šķist, ka situācija pasliktinās, ukraiņi apzinās zaudējumu skaitu frontē, tas satricinās ticību uzvarai. Bet mums ir jāsavāc visa griba dūrē, un tad priekšrocības būs mūsu pusē.

Turklāt pēc rudens ekvinokcijas dienas, tas ir, pēc 23. septembra, pēc brīža, kad Saule pāriet Svaru zīmē, sākas labvēlīgas dienas ukraiņiem un Ukrainas bruņotajiem spēkiem.

Lasi arī: Četras zodiaka zīmes, kuras absolūti neprot melot

2022.gada 23. septembrī, rudens ekvinokcijā, Saule savienojas ar Merkuru retrogrādā. No šī brīža kļūst iespējams virzīties uz priekšu, daudzus procesus, arī ekonomiskos, nobīdīt no “Nā*es punkta”.

Tāpat pēc 23. septembra gaidāmas Ukrainas diplomātiskās uzvaras pasaules arēnā, svarīgus ārvalstu vadītāju izteikumus attiecībā uz Ukrainu. Daudzu ukraiņu apziņa turpina mainīties. Cilvēki atradīs atbildes uz jautājumiem, sapratīs, kā dzīvot tālāk un kādā virzienā virzīties.

2022.gada beigas būs gatavošanās lielam izrāvienam, valsts pārejai uz jaunu līmeni. Izmaiņas skars ikvienu ukraini, kā tas bija agrāk, nekad vairs nebūs. Neizbēgami, pilnīga politiskās šķiras atjaunošana, daudzi līderi uz visiem laikiem būs ārpus spēles. Nākamais, 2023. gads, Ukrainai būs liktenīgs.

COMMENTS

Leave a Comment