Šodien piedāvājam pagatavo biezpiena sacepumu bez mannas un miltiem kopā ar Ukrainas zvaigžņu fitnesa treneri Anitu Lucenko.
Šī ir pārsteidzoši vienkārša un ļoti garšīga recepte, ar kuru var tikt galā pat iesācējs.
Tajā pašā laikā sacepums sanāk gards, nerada smaguma sajūtu un nebojā figūru!
Lai pagatavotu sacepumu, jums ir nepieciešams:
500 g biezpiena
4 ēdamkarotes skāba krējuma
3 olas
1-2 gabaliņi stēvijas (pēc izvēles)
2 ēdamkarotes sviesta (veidnes ietaukošanai)
Sacepuma pagatavošana:
Pievienojiet biezpienam skābo krējumu, stēviju, olas un labi samaisiet biezpiena masu (varat saputot ar mikseri vai blenderi līdz viendabīgai masai).
Lasi vēl: Pieci vienkārši un efektīvi veidi, kā atbrīvoties no deguma smakas
Iesmērējiet veidni ar eļļu, izklājiet biezpiena masu un izlīdziniet.
Cep 40-45 minūtes 180 °C sakarsētā cepeškrāsnī.
Pasniedz sacepumu atdzesētu (var pievienot karoti skāba krējuma).