Vienkāršas patiesības no Budas: kā iemācīties kontrolēt sevi un savu likteni

Jums nevajadzētu meklēt patiesību nekur, izņemot savā sirdī

Jānodarbojas ar garīgām praksēm, jo ​​tās palīdz cilvēkam saprast, kas notiek viņa sirdī. Pateicoties viņiem, kļūst vieglāk noskaņoties uz pareizo vilni un saprast savas vēlmes.

Labākās garīgās prakses ir meditācijas. Budistu meditācija “likteņa ceļš” , pēc ekspertu domām, var palīdzēt ikvienam daudz ātrāk saprast savas vēlmes.

Lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jāzaudē

Drošākais veids, kā kaut ko zaudēt, ir turēties pie tā, turpināt cīnīties un vēlēties to no visas sirds un prāta, pat ja viss norāda uz to, ka jāatlaiž. Visums ir iekārtots tā, ka mēs vienmēr kaut ko pazaudējam un kaut ko atrodam.

Ja nevarat atrast laimi vai iegūt to, ko vēlaties, jums vajadzētu koncentrēties uz kaut ko citu. Tas palīdzēs ātrāk sasniegt labklājību un apgaismību.

Cilvēks ir sava likteņa saimnieks

Katra cilvēka dzīve ir viņa paša nasta, viņa ceļš un balva. Katrs pats izlemj, kāda būs viņa dzīve, kāda tā būs viņam.

Lasi arī: Garīgi padomi no ģeniālā Nikolas Teslas: kā atrast savu ceļu dzīvē un būt veiksmīgākam

Lasi arī: Dziedniece padālījās: šie vārdi-slēdzenes, kas “aizslēdz” ceļu uz laimi

Ja rodas problēmas, nevajag uzreiz meklēt atbalstu pie citiem vai gaidīt brīnumu. Ir jārīkojas un jācenšas uzvarēt apstākļus, un tad viss izdosies.

Laime aug, kad ar to dalāties

Ir skaista frāze: “Viena svece var iedegt miljonu citu.” Ja cilvēks dalās savā laimē un gaismā ar citiem, tad laime un veiksme viņam noteikti nāks. Labs jādara pašaizliedzīgi.

Laipni un atvērti cilvēki mūsdienu pasaulē nav modē, taču tikai tā var uzlabot savu likteni. Nepalaidiet garām iespēju izdarīt kaut ko jauku apkārtējiem cilvēkiem, kādam tuviniekam vai draugiem.

Doma ir materiāla

Citiem vārdiem sakot, to var saukt par pievilkšanās likumu. Viss, kas mūs ieskauj, ir sapņu un domu rezultāts. Ja cilvēks domā un rīkojas ar labestību sirdī, tad laime seko viņam uz papēžiem.

Protams, dažreiz jums ir jāpieliek pūles vai vienkārši jāiemācās gaidīt. Brīžiem domas materializējas ļoti ātri, taču gandrīz vienmēr paiet zināms laiks, līdz vēlamais materializējas realitātē.

Ļoti svarīgs apgaismoto padoms ir atbrīvoties no bailēm. Nebaidieties no nākotnes, jo nākotne neatšķirsies no šīs.

Leave a Comment