Vīrieša viedoklis par attiecībām: kāpēc neizdodas?

Studiju laikā es sāku satikties ar kādu jauku meiteni pāris mēnešus pirms vasaras brīvlaika iestāšanās. Esot radošam džentlmenim, kāds arī es esmu, nolēmu viņai katru nedēļu sūtīt paciņas ar dažādiem nieciņiem, kuriem netīšām uzdūros (kā piemēram, komiksu grāmatu, kur galvenais varonis ir Bon Džovi) un vēstules, kuras es rakstīju no sevis un ar citu varoņu vārdiem (kā Bon Džovi fanu kluba vadītājs, vai es pieminēju, ka viņai patīk Bon Džovi?). Ar katru sūtīšanas reizi es vēlējos viņai pateikt, ka esmu puisis ar humora izjūtu, aizraujošs un pieķēries viņai. Tā vietā, labākajā gadījumā, es viņas acīs izskatījos pēc izmisuša bērna vai sliktākajā – pēc sērījveida Slep**vas mācību nometnē.

„Tev nav tie katru nedēļu man jāsūta”, viņa man sacīja telefonsarunā. Protams, ka man nav, es teicu, bet es gribēju. Vai tas nav tas, ko labie puiši dara? (Atbilde: Nē to dara tikai dīvaiņi) Apņēmies būt vēl jaukāks, es sāku viņai sūtīt paciņas divreiz biežāk. Viņa pārtrauca ar mani attiecības, kolīdz atsākās skola.

Dažus gadus vēlāk es satikos ar vēl vienu jauku sievieti. Pēc 18 mēnešu ilgām attiecībām mums viss bija cauri. Pavisam dabiski – es ieteicu aizbraukt nelielā ceļojumā līdz Sanfrancisko. Tas būs jautri! Tas palīdzētu mums atkal no jauna iemīlēties! Patiesībā, tas nebija jautri. Mūsu attiecības beidzās pēdējā ceļojuma naktī.

Ko es esmu iemācījies? Lieli romantiski žesti ir tikpat stipri, cik spēcīgas ir pašas attiecības. Ja attiecībām ir labs pamats, tad visticamāk labi pārdomāts bildinājums beigsies ar „jā” vārdu. Bet, ja tās ir uz sadrupšanas robežas, tad pat ar vislabākajiem nodomiem veiktā darbība izdarīs lieku spiedienu uz jūsu attiecībām, kuras var to arī nepārdzīvot. Tāpēc ir svarīgi sev pajautāt: Vai tā ir partnera rīcība, kas man liekas kaitinoša, vai tomēr viņš pats? Ja tas ir pēdējais, tad tu būsi neapmierināta pat lidojot ar privāto lidmašīnu un ģērbusies simtiem dolāru vērtā peldkostīmā. Bet, ja tas ir pirmais, tad tu vari mierīgi viņam paskaidrot, ka komiksi par Ņūdžersijas rokeri nav īstais ceļš uz tavu sirdi.

 

 Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment