Viņa sagrieza ķiploka daiviņu šķēlēs un ielika to mutē. Rezultāts bija satriecošs!

Ķiploks organisma atjaunošanai

Ķīniešu medicīnā ķiploku izmanto, lai pilnībā atjaunotu organismu. Tam vajag sagriezt ķiploku daiviņu šķēlītēs, ielikt mutē un dzenāt to pa muti ar siekalām. Šo procedūru ir jāveic no rīta, kad tajā ir ”miskaste, apmēram 30 minūtes.

Ķiploka sūkāšanas efekts ir satriecošs. Siekalas ar vērtīgajām vielām nonāk asinīs, attīra limfu un As**svadus. Tā pat ķiploks attīra mutes dobumu un smaganas vairs neasiņo.

 

Pēc procedūras ķiploku izspļaujiet, bet zobus iztīriet, lai likvidētu smaku. Ja zobu pasta nepalīdz, mēģiniet pakošļāt kafijas pupiņu, vai pētersīļa zariņu.

 

Kāpēc ķiploka daiviņa būtu jāsūkā, nevis jāēd?

1. Ķiploks rosina apetīti.

2. Attīra As**is

3. Aizsargās no gripas epidēmijas un saaukstēšanās.

4. Ļoti vērtīgs anēmijas gadījumā

5. Ār*tē hronisku bronhītu.

6. Palīdz uzlabot nieru un urīnpūšļa darbību.

7. Attīra ādu.

Lasi arī: Ievieto ķiploku savā intīmajā vietā un skaties, kas notiks – tas ir jāpamēģina!

Ja tev ir grūti uzreiz visu daiviņu ielikt mutē, tad dari to pakāpeniski, pa vienai šķēlītei. Tā tavai gļotādai būs nedaudz vieglāk.

Sūkāt ķiploku ir vērtīgi cilvēka Vese***ai kopumā. Tikai viena daiviņa šī dārzeņa liks justies tev daudz labāk un būt veselai. Netērē laiku veltīgi un sāc ārstēties jau tagad!

 

Avots:

dieviete

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    Ja ķiploku sagriež plānās šķēlītēs un sažāvē skaisti dzeltenu tad ir vēl patīkamāk to lietot, grauž kā čipsus, pat nav jāspļauj laukā!

Leave a Comment