Viņas vīrs izkāpa no mašīnas un lika viņai braukt mājās vienai. Pēc tam viņa uzzināja, kādēļ

Mums visiem ir nācies dzirdēt frāzi: “Labus cilvēkus ir grūti atrast”. Diemžēl šis sakāmvārds paliek arvien aktuālāks.

Mūsu sabiedrībā ir daudz cilvēku, kuri negrib cītīgi strādāt un kuri nemāk pieklājīgi uzvesties. Zēnus nemāca, kā būt par džentlmeņiem, un tāpēc mēs arvien biežāk saskaramies ar egoistiskiem un slinkiem vīriešiem.

Iespējams, ka tieši tāpēc, kad mēs dzirdam stāstus par īstu vīriešu veiktām darbībām, tas izraisa mūsos vētrainu reakciju.

Tieši tāds ir arī Taras Kārteres stāsts.

Tara un viņas vīrs Kriss devās mājās no veikala, kad vīrietis pēkšņi apgrieza džipu otrādi un teica: “Aizved produktus mājās un atgriezies man pakaļ”.

Tara nezināja, ko Kriss ir ieraudzījis un kas lika viņam apstāties, bet atbildēja “labi” un izkāpa no mašīnas, lai apsēstos vadītāja vietā.

Tieši tad viņa ieraudzīja to, kas bija piesaistījis Krisa uzmanību. Padzīvojs vīrietis stūma zāles pļāvēju, cenšoties nopļaut zāli savā sētā. Pieejot klāt svešiniekam, Kriss paņēma no viņa zāles pļāvēju un ņēmās pļaut zāli.

Lasi vēl: Katras horoskopa zīmes labākās īpašības. Patiesība vai tomēr nē?

Tara bija neizsakāmi aizkustināta par vīra rīcību un lepojās, ka viņš tā izdarīja.

“Es ceru, ka tas kļūs manam dēlam par mācību, un arī viņš steigsies palīdzēt citiem cilvēkiem tāpat, kā to dara viņa tēvs,” – viņa vēlāk ierakstīja savā kontā sociālājā tīklā Facebook.

Diemžēl tamlīdzīgas parādības mūsdienās notiek tik reti, ka katrs šāds gadījums izraisa mūsos neviltotu pārsteigumu un apbrīnu.

Bet mēs priecājamies, ka mūsu pasaulē vēl ir tik labi cilvēki kā Kriss, kurš tika pareizi audzināts un zināja, ka pret citiem ir jāizturas ar labsirdību.

Mums atliek vien cerēt, ka ne tikai pāra dēlu, bet arī daudzus citus iedvesmos Krisa rīcība un veicinās viņus pasniegt roku tiem, kuriem tas ir tik ļoti nepieciešams!

Avots: marketium.ru

Leave a Comment