Ja negribi sliktu vīru, tad neprecies ar šīm Zodiaka zīmēm

Līdz brīdim, kad esat apprecējušies, viss rit kā pa diedziņu, bet tad pēkšņi vienā momentā sievas saprot, ka ir apprecējušas vīrieti ar briesmīgu raksturu. 

Mūsdienās ar astrologu palīdzību var noteikt daudzas lietas un uzzināt cilvēka raksturu, pirms esi viņu iepazinis.

Šie ir paši sliktākie vīri pēc Zodiaka zīmes.

3. vietu ieņem STRĒLNIEKS

Ideāls vīrs. Ļoti gādīgs, romantisks un īsts darba rūķis, protams, ja aiztaisa ausis un viņam muti. Viņš ar vienu frāzi ir spējīgs sabojāt visu atlikušo dienu un pat vēlāk par to neatvainoties un neizrādīt interesi.

Agrāk vai vēlāk Strēlnieks var nolemt, ka viņam attiecībās ir pārāk garlaicīgi un viņš var doties jaunas sievietes meklējumos.

2. vietu ieņem ZIVIS

Ja vīrs – Zivis kaut ko vēlas, tad viņam nekavējoties tas ir jādod un punkts. Lai ar Zivīm sadzīvotu, sievai jābūt reizē arī viņa mammai un jāaptekalē viņš katru mīļu brīdi.

Lasi vēl: Lūk, ko laulību līnija var pastāstīt par tavu privāto dzīvi

Zivis uzvedas labi, ja sieva viņam kalpo un nerunā pretī. Ja sieva mainīsies, tad, visticamāk, varēs sev meklēt citu vīru.

1. vietu ieņem DVĪŅI

Tas ir vīrs, kurš it kā ir, bet tajā pašā laikā viņa nav. Kad viņš tev būs vajadzīgs, viņa nebūs, bet, kad tev viņu nevajadzēs – viņš būs tavā rīcībā, mīļā!

Viņš var bez problēmām atnākt mājās un sievai paziņot, ka viņa mīļākā ir stāvoklī vai arī, ka ir iekūlies milzīgos parādos. Protams, naudu viņš aizņemsies no tevis.

Avots: cosmo.ru

Leave a Comment