Viņi baidās no jums, jo jums ir īpaša vara.

Jūs esat spēcīgāki, nekā jūs domājat, un viņi baidās no brīža, kad jūs to sapratīsiet.

Iespējams, jūs biedējāt viņus ar vislielāko godīgumu, jo cilvēki mīl, ka viņus maldina ar skaļi izteikto manipulatoru runām, kuru mutē tā atrodas vairāk pievilcīga nekā patiesība. Iespējams, jūsu patiesība ir pārāk nepatīkama tiem cilvēkiem, kuri baidās uzzināt un “izmēģināt” jūsu patieso „es” – cilvēkus, kuri pieraduši pieņemt tikai krējumu.

LASI ARĪ: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir visgrūtāk aizmirst!

Šādi cilvēki var justies apdraudēti, jo jūs precīzi zināt, ko vēlaties sasniegt. Kamēr viņi šajā dzīvē jūtas zaudēti. Viņi var piedzīvot tik spēcīgu pašapziņu trūkumu, ka viņi sāk ienīst ikvienu, kas iet savu ceļu. Sliktākais ir tas, ka viņi pierod, ka tos ieskauj tie paši nedrošie un pazudušie cilvēki.

Iespējams, ka jūs biedējat tos, jo ​​jūs nevēlaties piedalīties spēlēs, kurās cilvēki ir gatavi dot visu uzvarai, un tie, kuri atsakās piedalīties, tiek uzskatīti par zaudētājiem. Visi šie cilvēki šajā sacensībā jūtas ļoti ērti, tāpēc viņi nevēlas atgriezties sākuma līnijā un sākt visu no jauna.

Viņi var baidīties no jums, jo jūsu vārdi tos padara zemākus. Šie cilvēki tic tam radītajam tēlam, kas ļauj viņiem aizmirst, kas viņi patiešām ir. Iespējams, ka jūsu vārdi izklausās tik vienkārši un pazīstami, bet tie, kas iejaucas dzīvē un ir paši par sevi saprotami, vairs nespēj tos saprast un ticēt.

Varbūt viņi ir nobijušies no jūsu uzmanības un ieskatiem, jūs atceraties visus viņu vārdus, ko viņi runāja dusmu stāvoklī vai kad viņi jutās ievainoti. Jūs pievēršat uzmanību viņu acīm, ķermeņa kustībām, balsij un žestiem. Iespējams, ka tie vienkārši nav pieraduši. Tāpēc viņiem ir ļoti neērti ar jums, viņi jūtas kā tad, ja viņi tiek pētīti mikroskopā.

Varbūt jūs biedējat viņus, jo ​​jūs pamanāt, cik tie ir neērti un bailīgi cilvēki. Viņus apgrūtina tas, ka atšķirībā no tiem jūs varat ļaut sev neslēpt jūsu jūtas. Patiesībā viņi cenšas izvairīties no jebkādām lietām, kas tos izslēdz no parastās dzīves. Tāpēc, skatoties, kā jūs sekojat savai sirdij, viņi jūtas kā zaudētāji.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Varbūt viņi baidās no jums, jo, viņiem šķiet, jūs esat pārāk neatkarīga persona. Viņi zina, ka bez viņiem var viegli dzīvot, ka jūs vienmēr varat piecelties.

Varbūt viņi baidās no jums, jo jūs vērtējat sevi. Jo jums ir pietiekami daudz jaudas, ja nepieciešams, lai atbrīvotu savu mīļoto. Iespējams, ka viņi ir tik iestiguši savā vietā, ka viņiem nav nekādas idejas, kā rīkoties jaunos apstākļos.

Lai kāda iemesla dēļ jūs tos nebiedētu, turpiniet to darīt. Ļaujiet viņiem turpināt baidīties no jūsu sirsnības, spēka, laipnības, mīlestības, ieskatiem, jūsu vārdiem, acīm, uzvedības. Turpiniet lasīt tos kā atvērtu grāmatu, līdz jūs atradīsiet drosmīgu cilvēku, kā sevi. Tas, kurš nebaidās no jums.

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Сергей</cite>

    Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektroenerģiju, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku visiem izlasīt šo rakstu – https://utka.su/saveenergy Es to esmu izmantojis kopš decembra, un rēķins patiešām ir kļuvis mazāks!й

Leave a Comment