No kurienes nāk enerģētikas centru bloki un kā tos var noņemt?

Šajā rakstā es jums pastāstīšu, kā enerģija tiek bloķēta. Un es sniegšu ieteikumus par to, kā palīdzēt sev, ja jūtat ar kādu čakru saistītu īpašību trūkumu.

Šeit ir piemērs no dzīves, kas palīdz izprast enerģijas bloķēšanas mehānismu. Nesen skatījos uz rotaļu laukuma, jo jauna māte pūš burbuļus ar 3 gadus vecu meitu. Meitene priecājās. Tad viņas sāka taisīties uz mājām. Ziepju burbuļus kādu laiku atstāja bez uzraudzības, un veikls 2 gadus vecs zēns paspēja tos paņemt.

LASI ARĪ: 3 kļūdas, kas atņem sievietei viņas spēku

Meitene izplūda asarās un prasīja viņas burbuļusatpakaļ: „Tie ir mani”! – viņa atkārtoja. Bet māte kādu iemeslu dēļ nolēma neņemt viņus no zēna. “Vai tu esi skopa?” Viņa jautāja draudošā balsī. Meitene raudāja. Mamma viņai pastāstīja par skopumu. Viss nonāca pie tā, ka aizkaitinātā māte ielika meiteni bērnu ratiņus ar vārdiem: „Ejam, mazā skopule”. Ziepju burbuļi palika kopā ar laimīgo mazo zēnu.

Šis stāsts ir par to, kā mazs cilvēks mēģināja „saglabāt savu”, bet viņam neizdevās. Turklāt viņš saņēma negatīvu atgriezenisko saiti no nozīmīga pieaugušā cilvēka: “saglabātu savu, ir slikti. Māte ir dusmīga”. Ja šādas situācijas atkārtojas vai bērns zaudē kaut ko nozīmīgu, rodas “ievainojums”: nav droši turēt savu, tas sāp. Labāk ir brīvprātīgi atdot.

Ezoterisma valodā tas ir enerģijas bloks pirmajā čakrā (Muladhara čakra), kas ir atbildīgs par mūsu spēju būt stabiliem materiālajā pasaulē. Lai spētu sevi aplaimot ar kaut ko vērtīgu un pēc tam saglabāt un aizstāvēt.

Vēl viens stāsts ir par to, kā tiek bojātas mīlestības attiecības starp bērnu un nozīmīgu pieaugušo: „Mamma ir cita zēna pusē. Svešs zēns viņai ir svarīgāks par mani. Mamma mani nemīl. ” Un tas ir par “attiecību traumu” vai enerģijas bloku otrajā čakrā (Svadhisthana čakra), kas ir saistīts ar mūsu spēju mīlēt un justies mīlētam. Tikai par mūsu pastāvēšanas faktu, bez piepūles un nopelniem.

Šajā piemērā es vienkāršoju daudz skaidrības labad. Bet mums ir svarīgi saprast vispārējo principu, lai izmantotu praktiskus ieteikumus:
Ja jūs nezināt, kur sākt, sāciet ar resursu praksi: Kundalini joga, tantra, uz ķermeni orientēta terapija, pat ar piemērotību. Praktizētāji dos enerģiju, bez kuras nav iespējams tikt galā ar viņu “blokiem”.

Pareizi izmantojiet resursu praksi: palielinot enerģijas līmeni, bloki sāk „aizpeldēt”. Tas parasti izraisa garīgu diskomfortu. Nebaidieties no tā un atmetiet visu. Labāk ir priecāties – jums ir iespēja strādāt ar kaut ko svarīgu un uzlabot dzīves kvalitāti.

LASI ARĪ: Kāpēc vīrieši zaudē interesi?

Apvienojiet ezoteriskās un zinātniskās metodes: katram no mums ir sava personības struktūra, ko skaidri parāda tantriskā numeroloģija. Ir cilvēki, kuriem ir grūti izstrādāt savus blokus tikai ar „enerģijas” palīdzību. Bet viņi pilnībā apgūst enerģijas pieredzi, nododot to caur galvu.

Piemēram, viņi dodas uz psihoterapiju ar tiem pieprasījumiem, kas ir palielinājušies kundalini jogas dēļ. Tie parasti ir tie, kuriem ir mentālie skaitļi numeroloģiskajā kartē – 2 Negatīvs prāts, 3 Pozitīvs prāts, 4 Neitrāls prāts. Kā arī cilvēki kartē ar 1 – dvēsele un 9 – smalkais ķermenis.

Neatstājieties no realitātes: vārds “čakra” nedrīkst būt mulsinošs. Tas nenozīmē, ka ir nepieciešams meklēt kādu sarežģītu ezotērisku praksi, lai palīdzētu sev. Ja jums trūkst īpašības, kas saistītas ar pirmo čakru, sāciet strādāt ar dzīves situācijām. Piemēram, pakāpeniski apmāciet spēju aizstāvēt “savu” un nevilcinieties izmantot dusmu enerģiju.

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Сергей</cite>

    Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektroenerģiju, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku visiem izlasīt šo rakstu – https://utka.su/saveenergy Es to esmu izmantojis kopš decembra, un rēķins patiešām ir kļuvis mazāks!

Leave a Comment