Viņi būs septītajās debesīs: jaunā nedēļa nesīs pasakainu veiksmi trim Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Jaunā nedēļa sarūpējusi patīkamus pārsteigumus trim zodiaka zīmēm . Laimīgie laika posmā no 4. līdz 10.decembrim būs Dvīņi, Svari un Vēzis.

Dvīņi

Zvaigznes sola šīs zīmes pārstāvjiem iespēju piepildīt kādu sen pastāvējušu vēlmi. Ļoti iespējams, ka šis būs atvaļinājums vai pelnīta atpūta no darba, kas pārsniegs tikai relaksāciju un atpūtu.

Tādā veidā Dvīņiem būs dārgs laiks, lai patiesi būtu viņi paši, apzinoties savu brīvību. Nedēļa neliecina par šķēršļiem un var ieiet vēsturē kā viena no gada labākajām.

Tajā pašā laikā jums vajadzētu izrādīt rūpes, atbildību un pateicību par pozitīvo iespaidu pārpilnību. Šis ir ideāls laiks, lai domātu ārpus kastes.

Vēzis

Vēžiem šī nedēļa paredz entuziasma uzliesmojumu. Parādīsies svaigas, prātu paplašinošas koncepcijas un idejas, kas sniedz iespējas kļūt par daļu no kaut kā lielāka.

Ir svarīgi izrādīt dāsnumu citiem. Drīz tas nesīs nesavtīgas rīcības augļus.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Lasi arī: Naudas šķaudīšana un klupšana pa nedēļas dienām

Tas ir arī ideāls laiks, lai radītu jaunus mehānismus un izstrādātu radošas stratēģijas mērķu īstenošanai.

Viss nāks par labu Svariem, sniedzot iespēju iet uz priekšu ar nesatricināmu pārliecību.

Ļoti iespējams, ka radīsies jauni sākumi, partnerības un sadarbība.

Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem šonedēļ pavērusies jauna perspektīva pašcieņas apziņā. Drīz jūs sapratīsit, ka galvenais mērķis ir dzīvot laimes pilnu dzīvi.

Laika posmā no 4. līdz 10. decembrim Svari izrādīs nesatricināmu drosmi. Enerģija un vitalitāte pacelsies vēl nebijušos augstumos, veicinot apņēmību aktīvi izmantot dzīves iespējas.

Ir svarīgi izvairīties no iekļūšanas nepatīkamās situācijās, ko izraisa nevajadzīga iejaukšanās jautājumos, kas jūs neskar.

Jums jāizturas pret citiem ar tādu pašu laipnību un cieņu, kādu jūs vēlētos saņemt no viņiem.

Turklāt Svariem būs labvēlīgs profesionālais periods ar karjeras izaugsmes iespējām.

Leave a Comment