Viņš devās mūžībā un tikai tad tika publicēti šokējoši kadri no šova ”Balss” filmēšanas ar slavenā dziedātāja piedalīšanos

Gandrīz līdz pat pašai savai Nā*ei dziedātājs filmējās šovā “Balss”: uz programmas ierakstiem Gradskis ieradās ar gultu – ar segu un spilvenu.

Pēc tik negaidītas un straujas Aleksandra Gradska aiziešanas, daudzi apsūdzēja projektu “Balss” tajā, ka šova filmēšana galīgi piebeigusi maestro veselību. Gradskis deva savu piekrišanu kļūt par vienu no šova mentoriem vēl ilgi pirms saslimšanas ar koronavīrusu septembrī. Bet pēc Sli**bas viņš cīnījās ar dažādām Sli**bas sekām un komplikācijām.

Tomēr, neskatoties uz sāpēm kājās un slikto pašsajūtu, Aleksandrs Borisovičs, gluži kā īsts profesionālis, turpināja pildīt savu darbu. Viņš arī baidījās pievilt savus kolēģus – Pirmā kanāla ģenerāldirektoru Konstantinu Ernstu, producentu Juriju Aksjutu, nevarēja un negribēja pamests skolniekus, kurus bija izraudzījies savā komandā.

Vairākas reizes 72 gadus vecajam dziedātājam bija tik slikti ārkārtīgi zemā spiediena dēļ, ka filmēšanas paviljonā nācās ierasties tieši ar visu gultu. Tagad mediju rīcībā ir nonākuši šokējoši kadri.

Lasi vēl: SVARĪGI: Būtiska informācija tiem, kas gada laikā nav apmeklējuši savu ģimenes ārstu

“Aleksandru Borisoviču atveda ar nestuvēm, ziniet, ar tām medicīniskajām, kurām ir ratiņi, – medijiem stāsta filmēšanas laukuma darbinieks. – Pārcēla viņu krēslā, uzfilmēja raidījumu un atkal uzlika uz nestuvēm un aizved atpakaļ. Viņš, protams, knapi runāja, bet visus mierināja. Jā, un vispār bija noskaņots optimistiski, jokojot, ka uz nākamo filmēšanu ieradīsies svaigs kā gurķītis”.

Aplūkojiet attēlus nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment