Viņu meitiņa negaidīti nomira, bet pēc tam vecāki atrada ļoti īpašu zīmīti

6

Kad vecāki lasīja vēstuli, tā radīja iespaidu, it kā meita runātu ar viņiem. Kaut kādā veidā vecākiem tas sniedza mierinājumu, un viņi izlēma, ka ar šo vēstuli būtu jādalās arī baznīcu un pārējo pasauli.

7

Lūk, kas bija rakstīts vēstulē:

“Dārdā Teilore,

Kā tev sokas? Dzīve šobrīd ir diezgan vienkārša (10 gadus tavā pagātnē). Zinu, ka tas ir par vēlu, bet tagad jau vēl nekas nav noticis – apsveicu tevi ar vidusskolas absolvēšanu! Ja tu to neizdarīji, stājies vēlreiz un centies to pabeigt! Vai tu esi koledžā? Ja nē, tad es saprotu. Tam ir diezgan labs iemesls.

Neaizmirsti, šodien ir Alana 11 dzimšanas diena! Ārprāts, jau 11 gadi! Manā laikā viņam bija tikai 1 gadiņš. Nevarēju ierasties uz viņa ballīti, jo biju savā pirmajā svētceļojumā. Esmu atpakaļ jau 6 dienas.

Kādas ir tavas attiecības ar Dievu? Vai tu esi lūgusies, lasījusi Bībeli vai kalpojusi kungam pēdējā laikā? Ja nē, tad celies un to izdari! Man ir vienalga, kādā dzīves situācijā mēs šobrīd atrodamies, dari to! Viņš tika izsmiets, sists, mocīts un sists krustā tevis dēļ. Bezgrēcīgs cilvēks, kurš nekad nevienam neko nelietīgu nav nodarījis.

Vai esi bijusi vēl kādos svētceļojumos? Vai esi bijusi ārpus valsts? Lidojusi ar lidmašīnu?

Lasi vēl: Neilgi pirms kāzām viņas topošais vīrs negaidīti nomira, tomēr viņa izlēma izveidot šo kāzu fotosesiju

Vai seriālu Doctor Who vēl rāda televīzijā? Ja nē, tad kādas bija tā beigas? 

Vai tev ir jau pašai sava dzīvesvieta? Ja mācies koledžā, kāda ir tava specialitāte? Šobrīd es vēlos būt advokāte.

Tāpat es domāju, ka pārdošu savu iPad un nopirkšu iPad mini. Neaizmirsti pateikt saviem bērniem, ka mēs esam vecākas par planšetdatoriem. Pielikumā ir arī planšetdatora zīmējums, lai tu vari to parādīt saviem bērniem.

Nu, es domāju, ka tas arī viss. Bet atceries, ka ir pagājuši 10 gadi, kopš es šo rakstīju. Ir notikušas lietas- gan labas, gan sliktas. Tas vienkārši ir tas, kā strādā dzīve, un tev ar to ir jātiek galā. 

Teilore Smita”

8

Avots: likes.com

Leave a Comment