Vīrieša un sievietes draudzība: Septiņi iemesli draudzēties ar vīriešiem

4. Vīrieša un sievietes draudzība: Grūtā brīdī sniegs palīdzību un atrisinās problēmas

Ja tevi, piemēram, jautrā noskaņojumā nepieciešams pārvest mājās no kluba, draugs palīdzēs. Ja tev piesējies kāds nekauņa, arī šo situāciju draugs atrisinās.

 

5. Ar draugu vari doties uz saviesīgiem pasākumiem

Dzīves posmā, kad esi bez otrās pusītes, kaitinoši bieži saņem ielūgumus, kas paredzēti divām personām. Šādā gadījumā vīrietis draugs ir nenovērtējams dārgums – viņš izklaidēs un pasargās no tenkām, ka tev nav bijis partnera pasākuma apmeklējumam.

 

6. Palīdzēs salabot datoru vai pielikt plauktiņu

Draugs vīrietis palīdzēs tikt galā ar tā sauktajiem vīriešu darbiem, ja nu gadījumā tu šobrīd esi viena. Turklāt viņš to izdarīs pilnīgi nesavtīgi pretī neko negaidot – ja nu vienīgi garšīgas vakariņas.

Lasi arī: Pasaki, kurš ir tavs draugs! Draudzības horoskopi visām zodiaka zīmēm

 

7. Vīrieša un sievietes draudzība: Draudzība bez konkurences

Jūs viens otru neuztveram kā potenciālos sāncenšus, neiekārojiet vienus un tos pašus apģērbus un nevar gadīties, ka ierodaties uz pasākumu vienādās kleitās, jums nav līdzīga gaume vīriešu izvēlē (protams, tai gadījumā, ja tavs draugs pieder tradicionālai seksuālajai orientācijai).

 

Arī interesanti: Nemaz nedomā piesiet viņam bērnu: 7 lietas, kuras nekad nedrīkst pieprasīt no vīrieša! SPIED ŠEIt, lai lasītu! 

Leave a Comment