Vīrieši, kuru skatiens spēj aizraut daudzu sieviešu elpas

Gadās arī tā, ka Džordžs Klūnijs, Ričards Gīrs, Džonijs Deps vai Breds Pits saraksta pirmo vietu iegūst vairākus gadus pēc kārtas un cilvēki to vērtē piekrītoši.

Lai sasildītos šajā drēgnajā ziemas vakarā, piedāvājam aplūkot vīriešus, kuri topa augšgalu sasnieguši dažādos laika posmos.

Mels Gibsons, 1985. gads

2

Bija laiki, kad no Mela Gibsona skatiena kusa meiteņu sirdis. Viņš bija ārkārtīgi izskatīgs, turklāt, viņš ieguva pirmā seksīgākā vīrieša titulu.

Šons Konerijs, 1989. gads

3

Vispievilcīgākais Bonds – harisma, pašpārliecinātība, šarms un pavisam nedaudz augstprātības.

Toms Krūzs, 1990. gads

4

Kad Toms Krūzs izpelnījās visseksīgākā vīrieša statusu, viņš bija 28 gadus vecs un atradās savas karjeras augstākajā punktā.

Ričards Gīrs, 1993. un 1999. gads

5

People Ričardu Gīru par pasaulē seksīgāko vīrieti atzinis divas reizes. Kopš tā laika viņa šarms nekur nav pazudis.

Breds Pits 1995. un 2000. gads

6

Breds Pits – tā ir neiespējama kombinācija: vīrišķība un gandrīz vai bērnišķīga seja, stingrība un ievainojamība vienlaicīgi.

Harisons Fords, 1998. gads

7

Vai tiešām tas ir Harisons Fords? Laikam neesam viņu pienācīgi novērtējuši. Indiana Džouns labi zināms kā priekšzīmīgs ģimenes cilvēks, bet tas nav liedzis sievietēm viņu apjūsmot un iebalsot pasaules seksīgāko vīriešu saraksta augšgalā.

Pīrss Brosnans, 2001. gads

8

Bonds nesis veiksmi un pasaulē seksīgākā vīrieša titulu arī Pīrsam Brosnanam.

Bens Afleks, 2002. gads

9

Bens Afleks ir ne tikai pievilcīgs vīrietis un labs aktieris, viņš ir arī gudrs. Viņš ir sarakstījis filmas “Krietnais Vils Hantings” scenāriju. Kā mums visiem zināms, intelekts liek vīrietim izskatīties vēl pievilcīgākam.

Džūda Lovs, 2004. gads

10

Džūda Lovs ir brīnišķīgs aktieris ar supermodeļa dotībām, viņam obligāti kaut reizi bija jānonāk pasaulē seksīgāko vīriešu saraksta augšgalā.

Metjū Makonahijs, 2005. gads

11

Metjū Makonahijs nemaz nesapņoja iegūt “Oskaru”, tēlojot detektīvu. Tomēr, tas bija vairāk kā pietiekoši. Tagad mēs zinām, ka viņš ir ne tikai pievilcīgs, bet arī talantīgs.

Džordžs Klūnijs, 1997. un 2006. gads

12

Visas pasaules sievietes par Klūnija eksistenci uzzināja, skatoties seriālu “Ātrā palīdzība”. Tas vēl nav noslēdzies, bet viņš jau divas reizes nodēvēts par pasaulē seksīgāko vīrieti.

Mets Dēmons, 2007. gads

13

Meta Dēmona pievilcība nekrīt acīs uzreiz, viņš ir vienkārši labs puisis, uz kuru var paļauties. Kurš ir teicis, ka tas nav pievilcīgi? Visas nevar iemīlēties tikai sliktajos puišos.

Hjū Džekmens, 2008. gads

14

Piedalīdanās filmā “X-cilvēki” Džekmenam ir palīdzējusi nokļūt saraksta augšgalā, sķiet, ka viņam gaužām piestāv Logana loma un metāla nagi.

Džonijs Deps, 2003. un 2009. gads

15

Mūsu iemīļotais pirāts Džonijs Deps arī seksīgāko vīriešu saraksta augšgalu ir sasniedzis divreiz. Pirmo reizi viņš uzvarēja pēc filmas “Karību jūras pirāti” iznākšanas uz ekrāniem.

Bredlijs Kūpers, 2011. gads

16

Tāds skaistums tik ilgi palicis ēnā. Bredlijs Kūpers spēlēja un spēlēja nemanāmās lomās, nemanāmās filmās, līdz ievērojām viņu filmā “Paģiras”.

Čenings Tatums, 2012. gads

17

Noslēpumainā klusēšana un izteiktie muskuļi -tā ir Čeninga Tatuma panākumu atslēga.

Deivids Bekhems, 2015. gads

18

Beidzot, agri vai vēlu tam bija jānotiek.

Avots: www.adme.ru

Leave a Comment