Vīrs pateica, ka es esmu visu viņa nelaimju cēlonis

Trīs mēnešus atpakaļ bijušais vīrs nolēma apmeklēt psihologu. Kā iemeslu minēja vajadzību paaugstināt motivāciju, problēmas komunicēt ar ģimeni, draugiem.

Pēc nedēļas seansa viņš man paziņoja, ka vēlas šķirties. Pēc skarbas pašanalīzes viņš izdarīja secinājumu, ka viņa neveiksmju, nelaimes un gribasspēka trūkuma iemesls – esmu es. Sacīja, ka nevar sevi pārvarēt, mani pārmainīt, noguris un vairāk nevēlas censties attiecību labā.

Es kā mīloša sieva piedāvāju kopā aiziet uz terapiju un kopā risināt šo problēmu, jo es jau nevaru redzēt viņa acīm, un nezinu ar ko sākt. Par nožēlu tolaik mans vēl esošais vīrs atsacījās no jebkādiem attiecību turpināšanas variantiem. Nemitīgi saka, ka ir noguris, un es viņu vairāk tā neinteresēju. Vēlas citas attiecības.

Tagad viņš izvācās no dzīvokļa, plāno pārcelties uz citu pilsētu. Sacīt, ka mana pasaule ir sabrukusi, ir nepateikt neko. Skaidrs, ka ikvienā ģimenē ir nesaskaņas, neapmierinātība vienam pret otru. Man likās, ka viņa pretenzija pret mani ir tā, ka es neesmu tāda kā viņš, viņu neklausu, ar viņu neelpoju vienu gaisu”.

Citas sievietes viņam pagaidām nav. Es saprotu, ka reizēm sakrājās dažādi aizvainojumi un dusmas, bet krīzes brīžos tas viss nāk uz āru.

 

Lasi arī: 5 pazīmes, ka ir pienācis laiks šķirties

 

Šobrīd es savā priekšā redzu nevis savu vīru, bet cilvēku ar pilnīgi citu domāšanu, viņš ļoti mīl sevi, ģimene kā vērtība ir pazudusi pilnībā. Pats sāpīgākais, ka viņš ir sācis teikt: “Ak, ja būtu pusgads atpakaļ, viss būtu citādāk!” Pēc tam pats apjūk laikā, saka, ka nevis pusgads, bet pusotrs gads. Vēl viņš saka: “Es tev neko neteicu, baidījos tevi aizvainot”. Paldies, ka uzklausījāt!

COMMENTS

Leave a Comment