Vīrs vienmēr atgriežas ar lomu no nakts makšķerēšanas, tāpēc es jums parādīšu labāko ēdienu, kas pagatavots no svaigām zivīm

Sulīga zivs ar dārzeņiem cepeškrāsnī ir ēdiens, kas bagātināts ar vitamīniem un noderīgiem elementiem. Katra sastāvdaļa satur daudz mikroelementu, kas ir tik nepieciešami cilvēka ķermeņa normālai darbībai.

Turklāt šī recepte ir ārkārtīgi vienkārša. Visu var salikt uz cepšanas paplātes un pēc 30 minūtēm iegūt praktiski restorāna vakariņas.

Zivs ar dārzeņiem cepeškrāsnī

Šai receptei iesakām izmantot dārgākas zivis. Tās garša ir izsmalcināta un maiga. Varat ņemt foreles steiku, lasi, rozā lasi. Kopumā palutiniet sevi un savus viesus ar sarkanām zivīm. Lai gan izvēle, protams, ir jūsu ziņā. Arī pieejamās zivju iespējas būs ļoti garšīgas.

Sastāvdaļas

300 g zivs

100 g kartupeļu

50 g sīpolu

100 g šampinjonu

200 g brokoļu

5 g olīveļļas

Provansas garšaugi

sāls

Karalisks cienasts

Kopumā šo recepti var viegli modernizēt svētku galdam. Piemēram, ja gaidāt pienācīgu viesu skaitu. Varat gatavot visu zivi, nevis atsevišķus tās gabalus. Zivs liemenis ir rūpīgi jānomazgā un jānotīra, ja tas vēl nav notīrīts. Taču jāņem vērā, ka visa zivs cepsies nedaudz ilgāk nekā tās gabaliņi. Un parūpējieties par skaistu zivju šķīvja noformējumu.

Sagatavošana

1.Zivs gabaliņus (vai visu zivi) no visām pusēm ierīvējiet ar sāli. Dārzeņus nomazgājiet, notīriet un sagrieziet mazos gabaliņos. Tādā veidā tie ātrāk izcepsies. Visu var ievietot cepeškrāsnī stikla formā. Ja izmantojat kādu citu formu, tā jāpārklāj ar cepampapīru.

2.Pirms zivs un dārzeņu formas ievietošanas cepeškrāsnī, ieziež zivi ar olīveļļu. Pietiks ar pāris pilieniem. Zivi un dārzeņus var arī apkaisīt ar citronu sulu. Veselai zivij var atstāt citrona šķēles pie vēdera.

3.Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem un tikai tad pievieno zivi un dārzeņus. Ēdienam vajadzētu cepties apmēram 30 minūtes, taču šis process jāuzrauga individuāli. Iespējams, ka būs jāpievieno vēl 10 minūtes.

Sulīgas sarkanas zivis ar dārzeņiem cepeškrāsnī

Visdelikātākais tartars lieliski sader ar zivi. Starp citu, to var pagatavot vienkārši un ātri. Nav nepieciešams tērēt naudu veikalā nopērkamām šīs mērces versijām , jo ​​mājās gatavots nebūs sliktāks. Sastāvdaļas, iespējams, var atrast katrā ledusskapī.

Lasi vēl: Horoskops 2025. gada jūlijam stāsta, ka būs iespējams sasniegt to, ko vēlaties

Sastāvdaļas

200 g majonēzes

1 gurķis

1 mazs sīpols

dilles

1 ēdamkarote citrona sulas

Sagatavošana

1.Iesakām lietot majonēzi ar zemu tauku saturu. Pievienojiet karoti citrona sulas un rūpīgi samaisiet līdz gludai vienmērīgai masai. Šajā laikā sarīvējiet sālītu vai marinētu gurķi uz smalkas rīves.

2.Sīpolus var arī sarīvēt vai sasmalcināt ar nazi. Izvēlieties saldākas sīpolu šķirnes. Varbūt derēs dažas šī dārzeņa salātu šķirnes.

3.Sajauc gurķi, sīpolu, smalki sagrieztas dilles un citrona sulu ar majonēzi līdz gludai masai. Ievieto mērci ledusskapī. Pirms pasniegšanas ar karstām zivīm tai labi jāatdzesē.

Iedomājieties tikai, cik pārsteigti būs jūsu viesi. Sastāvdaļas šķiet vienkāršas, bet ēdiens nav sliktāks kā dārgā restorānā. Kādas zelta rokas ir saimniecei. Un kāda zivs ar aukstu mērci garšo lieliski. Kāds prieks! Noteikti saglabājiet šīs receptes sev. Tās noteikti palīdzēs grūtos brīžos.