Vīruss būs spēcīgāks par Pand***ju, un ūdens par naftas cenu: Mehdi Ebrahimi Vafa par pasaules likteni nākamajos 10 gados

Ņemot vērā nesenos satraucošos notikumus, TNT kanāla “Ekstrasensu čīņas” uzvarētājs sniedza neiepriecinošas ziņas par nākotni.

Ekstrasensa vīzijas dažkārt rāda šausmīgas bildes. Taču Mehdi Ebrahimi Vafa ir pārliecināts, ka planētas Zeme iedzīvotājiem ir iespēja izdzīvot.

Mehdi Ebrahimi Vafa izteica prognozi nākamajiem 10 gadiem. Ezotēriķis ir pārliecināts, ka drīz visā pasaulē sāksies neskaitāmi bruņoti konflikti – tuvojas cīņa par dabas resursiem.

Lasi arī: Kāds ir tavs raksturs: ko Tu pirmo ieraudzīji attēlā

Tāpat kā Āfrikā, bads piemeklēs Āziju un citus kontinentus, jūras veltes izzudīs vai tās būs piesārņotas, un dzīvību dāvājošs mitrums vispār nebūs pieejams.

“Dzeramais ūdens maksās tāpat kā nafta. Gaļas ražotāji infekcijas dēļ būs spiesti iznīcināt mājlopus. Notiks vīrusu, baktēriju un augu sacelšanās pret cilvēci. Tas, kas mums ir devis dzīvību gadsimtiem ilgi, tiks inficēts. Augi izdalīs oglekļa dioksīdu.

Viņi palīdzēs Zemei attīrīties no cilvēkiem. Būs jauns vīruss, kas ir spēcīgāks par to, ko mēs saucam par Co**d-19. Infekcija skars nervu šūnas, cilvēks kļūs traks, beigs savu dzīvi ar pašnāvību vai uzbrukuma lēkmes gadījumā uzbruks citam.

Parādīsies Co**d-21 – tā Zeme atjaunos taisnīgumu, ” saka 49 gadus vecais TNT šova Ekstrasenses cīņas trešās sezonas uzvarētājs.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu plašāku Mehdi prognozi 

Leave a Comment