Visbīstamākie vīrieši, lai ar tiem veidotu nopietnas attiecības

Ja tev nav spilgti izteiktu ekstrasensoro  spēju, tu nevari prognozēt, kas tevi gaida pēc randiņiem Nr.1, 2 un 3, kuru laikā jaunais cilvēks uzliek masku un cenšas izskatīties pēc iespējas pievilcīgāk.  Pats interesantākais sāk parādīties  daudz vēlāk.

Ne reti jaunais cilvēks, kas tik ātri tev iepatikās, vienā mirklī nomet džentlmeņa fraku un demonstrē diezgan sliktu raksturu. Tomēr  nevajag viņam sūtīt pēdējo īsziņu, iespējams, šīs attiecības tev uzdāvinās nenovērtējamu pieredzi. Iespējams, starp šiem vīriešiem tu varēsi pazīt savu bijušo mīļoto.

  1. Melomāns ar satriecošu muzikālo gaumi.

Uzsākot attiecības ar šādu vīrieti, tu noteikti nokļūsi spīdzināšanas kamerā ar nosaukumu „es tevi iemācīšu klausīties pareizo mūziku”, kas domāta  tiem, kas nav izvēlējies noteiktu muzikālu novirzienu. Vīrietis ar smalku gaumi iemācīs tevi lasīt rečitatīvu kā Džei –Zi, ritmiski kratīt matus „Metallica”mūzikas ritmā vai liks iemācīties no galvas Susaņina āriju. Īpaši attīstīti šāda tipa vīrieši uzstājas uz mazām skatuvēm grupu sastāvā, kurām ir ārišķīgi nosaukumi. Neko nepadarīsi, vajadzēs nobruņoties ar milzīgu pacietību un aizmirst par jaukajiem sestdienas vakariem meiteņu kompānijā.  Tagad tev vajadzēs apmeklēt iknedēļas performansi, savādāk skarbs boikots tev ir nodrošināts. Attiecībās ar „melomānu”ir vairāki plusi, kas ar uzviju nosegs visus trūkumus: tu skaidri zināsi, kurš muzikālais stils tev kategoriski neder, un ne kādā gadījumā neizniekosi savu nedēļas nogali neatzītu talantu rok-koncertā.

  1. Diametrāli pretējs

 Cik zināms, labs strīds beidzas ar vētrainu seksu. Attiecībās ar vīrieti, ar kuru jūs esat kā zemes un ūdens, no seksa trūkuma necietīsi. Jebkuri tavi izteikumi izsauks vētrainu neapmierinātību, un gūzmu argumentu, kas būs paredzēti, lai tevi pārliecinātu. Šis jaunais cilvēks iemācīs tevi praksē pareizi debatēt, aizstāvēt savu uzskatu un pierādīt savu viedokli atsevišķos gadījumos ar dūru palīdzību. Bez tam, noskatoties uz savu jauno cilvēku, tu kļūsi daudz tolerantāka pret cilvēkiem, kuriem ir pretīgi politiski uzskati.

  1. Spoguļattēls

Jūs esat līdzīgi kā divas ūdens lāses. Tavs mīļotais atšķiras no tevis tikai ar dzimumu. Jums abiem patīk spāņu kino, jūs esat kā bez prāta no Pedro Almodovaras mākslu un esat gatavi bez gala apspriest krievu literatūras klasiku. Kulinārijas gaume un apģērba stils  jums ir absolūti vienādi. Jūsu attiecības vienmēr ir bez vējainas, 12 baļļu vētra jums nedraud. Bet ar laiku jūs uzvarēs rutīna un jūs dosieties jaunu sajūtu meklējumos ar diametrāli pretēju cilvēku (skat.punktu 2) Šīs attiecības ir labas, jo tev ir iespēja paskatīties uz sevi no malas un izdarīt pareizos secinājumus.

  1. Fanātisks ekstremists

Ja tev ir romantiskas attiecības ar kaismīgu serferi, snovbordistu vai izpletņa lēcēju, esi droša, ka divdesmito punktu  vēlmju sarakstā tu izsvītrosi. Ja tu piekritīsi  izdarīt vienu lēcienu ar izpletni, viņš tev nākamajā dienā piedāvās roku un sirdi. Bet ir jābūt gatavai uz to, ka pēc pirmā lēciena sekos nākamie. Vajadzēs samierināties ar regulāru interešu kluba apmeklējumu, kā arī, ar to, ka viņa dzīvē, visdrīzāk, tu neieņemsi pirmo vietu.

  1. Nelabojami sentimentālists

Šis tips- ideāls variants tām jaunkundzēm, kas ir nogurušas no skopām vīriešu emocijām un vēlas jūtīgas atklāsmes un sentimentālas atzīšanās. Papildus romantiskām vārsmām tu saņemsi lielu daudzumu nebeidzamu monologu par viņa sarežģītajām jūtām, par to, ka piezīmju grāmatiņas, kuru uzdāvināja bijusī meitene 23.februārī, pazaudēšana sāpīgi ievainoja viņa trauslo dvēseli. Tu uz savas pieredzes sajutīsi izteicienu „klusēšana – zelts” un sāksi pacietīgāk attiekties pret stiprā dzimuma mazrunīgumu.

  1. Jaukais nezinātājs

Šī tipa vīriešus „intelekts nav sabojājis”. Diez vai jūs sagaidīsiet skaidru atbildi  uz jautājumu, uz kādas salas Napoleons pavadīja savus pēdējos dzīves gadus, vai kas ir lugas „Ķiršu dārzs” autors. Toties viņam ir satriecoša figūra, klasisks profils un komunicējot viņš ir vienkāršs. Viņa sabiedrībā tu vari pļāpāt par visu, nebaidoties kļūdīties. Šim vīrietim ir lieliska stila izjūta un viņš labi ģērbjas. Kontaktējoties ar šo puisi, tev būs iespēja pacelt savu pašvērtību un ļaut lepoties ar savu intelektu.

  1. Nekauņa

Jā, jā, nebrīnieties. Pat no attiecībām ar nelabojamu nekauņu var iegūt nemazums labumu.  Pirmkārt:  tu iemācīsies novērtēt sevi un iemācīsies pretoties. Otrkārt: tev radīsies reta iespēja iesist pļauku, izliet „nekauņam „sejā ūdens glāzi vai artistiski viņu izlikt aiz durvīm, pie tam, būt pārliecinātai par savu taisnību uz visiem 100 %

Treškārt: šī tipa vīrietis iemācīs tevi pa īstam novērtēt  labus puišus. Un ceturtkārt, tu satrieksi draudzenes ar aizraujošiem stāstiem no reālās dzīves. Bet centies, lai jūsu attiecības ar „nekauņu” neaiziet tālu un beigtos pēc iespējas ātrāk.  
Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">elliot</cite>

    pēc šī spriežot, sievietēm nevajadzētu satikties ar nevienu vīrieti, jo visiem piemīt vismaz viena no nosauktajām īpašībām

Leave a Comment