Visi Mēness un Saules aptumsumi 2023. gadā

14. oktobris – gredzenveida Saules aptumsums

Šis aptumsums ilgs aptuveni sešas stundas. Visu šo laiku pasaulē valdīs haoss. Svaru zīmē satiksies gan Mēness, gan Saule. Tas nozīmē, ka daudzi no mums šajā ceļā saskarsies ar emocionālām problēmām. Visticamāk, šajā dienā liela daļa cilvēku visā pasaulē sāks atcerēties savus pagātnes trūkumus un problēmas, sāks vainot sevi par to, ko nav izdarījuši.

Šajā dienā sagaidāmas rupjas kļūdas no tiesībsargājošo iestāžu un tiesu puses. Taisnīgums var neuzvarēt cilvēku kļūdu vai sīkuma dēļ. Tāpēc kāršu izrēķināšanos, tiesas sēdes un sarunas labāk pārcelt uz nākamo dienu.

28. oktobris – daļējs Mēness aptumsums

Pēdējais aptumsums 2023. gadā būs vismazāk bīstams, taču tas nenozīmē, ka šajā dienā vari atpūsties. Šī būs diena, kad Mēness atradīsies Auna zīmē, tāpēc impulsivitāte un agresija sasniegs pavisam jaunu līmeni. Strīdi un izrēķināšanās jums neko labu nenesīs.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecinās par nenovēršamu veiksmi jūsu personīgajā dzīvē

Ja šajā dienā strīdēsieties ar kādu, varbūtība, ka viss atgriezīsies normālā stāvoklī, būs minimāla. Aizvainojums būs stiprāks, tāpat kā cilvēku nervozitāte. Būs ļoti grūti panākt harmoniju saziņā ar radiem un draugiem, tāpēc labāk vienkārši būt vientulībā un nevienu netraucēt ar savām problēmām, moralizēšanu.

Mēģiniet sekot Mēness kalendāram, lai jebkurā no bīstamajām dienām jūs precīzi zinātu, kā pārvarēt šķēršļus. Lai veiksme jūs nepamet nevienā no 2023. gada dienām.

Leave a Comment