Visnejaukākie un nepatīkamākie zvaigžņu zīmju pārstāvju ieradumi

Lauva

Pašapsēstība: uzpūsta iedomība padara Lauvu augstprātīgu, bet pašironijas neesamība – aizkustinošu. Lauva ir pārliecināta par savu pievilcību un neatvairāmību, tāpēc daudz runā par sevi, gaidot apbrīnu un komplimentus, un ir ļoti pārsteigts par abpusējo naidīgumu no apkārtējo puses.

Jaunava

Paškritika: gadījums, kad acīmredzama priekšrocība pārvēršas par mīnusu un sāk atbaidīt cilvēkus. Tas attiecas uz Jaunavām un viņu paaugstinātajām prasībām ne tikai pret citiem, bet arī pret sevi. Jā, paškritika dažkārt noder, taču problēma ir tā, ka Jaunava apzināti meklē sevī trūkumus un kļūst ar tiem apsēsta.

Svari

Ieradums teikt “jā”: Svariem ir grūti izteikt savas pretenzijas, atteikties no cilvēkiem un nonākt konfliktā, pat lai aizsargātu savas intereses. Tas viņus padara neapmierinātus, saspringtus un aizkaitinātus, un uzkrātais  negatīvisms izplūst pār tuviniekiem. Kā izlādi Svari izmanto ņirgāšanos un dažreiz bez mēra.

Skorpions

Sarkastisks: Skorpions ir dāsns ar ļaunprātību, sarkasmu un gavilēm. Nemitīga acu ripināšana, asprātīgas barbas, manipulācijas ar citiem  – tas viss liek cilvēkiem būt uzmanīgiem un neuzticīgiem Skorpioniem.

Strēlnieks

Mīlestība pret strīdiem: Strēlniekam nav nepieciešams iemesls strīdēties, šeit galvenais nav tēma, bet gan tonis: jo vairāk dusmu un kliedzienu, jo labāk. Strēlnieks nepieņem kāda cita viedokli, necenšas būt elastīgs un diplomātisks. Bet viņš ir gatavs strīdēties un  samierināties ar savu viedokli .

Lasi arī: 4 noteikumi, kā rīkoties ar spoguļiem un kā tie ietekmē cilvēka enerģiju

Lasi arī: Sieviešu noslēpumi: kā izvēlēties rokassomu, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās jomās

Mežāzis

Ambīcijas: Mežāzis vienmēr cenšas būt labāks, augstāks, veiksmīgāks. Diemžēl šai kopumā pozitīvajai īpašībai bieži pievienojas augstprātība. Mežāzim ir viegli pievilt  – pietiek tikai neattaisnot viņa cerības. Turklāt viņš neizvirza sev nekādas nopietnas prasības. Šādi dubultstandarti daudziem liek izturēties pret Mežāzi naidīgi.

Ūdensvīrs

Provokatīva uzvedība: Ūdensvīrs nevēlas būt rupjš, taču viņam ļoti patīk kārtot lietas un novest cilvēkus līdz vārīšanās temperatūrai. Dažreiz Ūdensvīrs tam piesaista citus: dod dzeramnaudu un tad labprāt pielej eļļu uzliesmojušajam konfliktam. Vienkārši sakot, Ūdensvīrs var būt īsts  enerģijas vampīrs , kas pārtiek no negatīvisma.

Zivis

Nedrošība: daudzas lietas var kaitināt Zivis, bet visvairāk apkārtējos kaitina viņu infantilisms, gļēvums un izklaidība. Aizsargājot viņu intereses , Zivīm viss ir slikti , tāpēc ar viņām var būt grūti ne tikai saziņā, bet arī darbā: jebkuras pārmaiņas izraisa vai nu stuporu, vai asaras.

Katrai zvaigžņu zīmei ir slikti ieradumi. Bet neaizmirstiet, ka jūsu dzīve ir jūsu rokās! Neļaujiet zvaigžņu pozīcijai, apstākļiem un negatīvajām rakstura iezīmēm kļūt par noteicošām jūsu liktenī.

Leave a Comment