Sieviešu noslēpumi: kā izvēlēties rokassomu, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās jomās

Rokassomiņa nav tikai aksesuārs. Viņa var kļūt par īstu laimīgu talismanu, kas palīdzēs piesaistīt veiksmi biznesā, mīlestībā un darbā. Bioenerģijas jomas eksperti palīdzēs izvēlēties pareizo rokassomu.

Lai piesaistītu sievietes enerģiju, varat izmantot rituālus vai atbilstošas ​​meditācijas, taču ļoti svarīgi ir arī izmantot pasīvu pozitīvas enerģijas avotu. Labi izvēlēta rokassomiņa ir viens no tiem.

Somas izmērs un forma

Mazās rokassomiņas enerģētiski vairāk piemērotas kautrīgām meitenēm, jo
​​netraucē viņu auru un nepiesaista liekus skatienus. Ekstravertai dāmai ar spēcīgu enerģiju piestāvēs liels aksesuārs.

Kvadrātveida vai taisnstūrveida soma aso stūru dēļ var kļūt par spēcīgu talismanu. Apaļā soma ir ideāls enerģijas magnēts. Ja grasāties doties naidīgā vidē, šādas somas labāk neņemt līdzi.

Materiāli, no kuriem izgatavots piederums

Eksperti stingri neiesaka pirkt somas ar daudzām metāla detaļām un plastmasu, jo tie ir “nedzīvi” no bioenerģijas viedokļa. Citiem vārdiem sakot, šāda rokassomiņa nepiesaistīs labu un labu. Turklāt tas var atvairīt pozitīvo enerģiju.

Lasi arī: Cik reizes dienā vajag apskauties, lai stiprinātu bioenerģiju

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos augus nevajag turēt mājās, pretējā gadījumā nepatikšanas, neveiksmes un naudas trūkums būs jūsu patstāvīgie viesi

Ādas aizvietotājs slikti uzņem pozitīvo enerģiju, bet arī neatgrūž. Labākais materiāls ir īsta āda vai audums. Šie materiāli ir vistuvākie dabai, tāpēc šī rokassomiņa būs veiksmes magnēts.

Rokassomu krāsa

Krāsa ir vissvarīgākā īpašība. Viņa izvēle ir jāizturas ar vislielāko pretenciozitāti. Pareizais tonis var dot īpašniecei daudz laimes un virzīt viņas enerģiju pareizajā virzienā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment