Vistoksiskākie zvaigžņu zīmju pārstāvji. Vai tavā paziņu lokā ir tādi?

Vērsis

Vērsis ir šausmīgi toksisks visā, kas saistīts ar naudas, darba un karjeras tēmu. Tā kā viņa negatīvā īpašība ir alkatība, viņš gandrīz visu savā dzīvē mēra ar naudu. Ja Vērsis ir spiests atmaksāt parādu, maksāt par kredītu vai maksāt par sniegto pakalpojumu, tad citiem vajadzētu sagatavoties sašutuma un negatīvisma vētrai.

Lai netiktu pakļauti šādai “apreibināšanai”, zvaigžņu eksperti iesaka, ja iespējams, nedot Vērsim kredītu un neprasīt viņiem aizdevumu.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Auns

Auns ir spītīgs, aizkustinošs, neprot savaldīt emocijas un slikti piekāpjas. Viņu ļoti nogurdina pastāvīgā vēlme tikt līdz patiesībai un noskaidrot attiecības.

Dažreiz sarunas priekšmets pat nav svarīgs, jums vienkārši nepieciešams, lai tas pārvērstos strīdā ar skandāla izredzēm – šādi Auns izšļakstās iekšējo negatīvismu, kas, diemžēl, ir ļoti daudz.

Vēzis

Vēzis nezina ierobežojumus. Viņš pārāk daudz mīl, pārāk aizvainojas un pārāk daudz ienīst. Lielākais negatīvais ir tas, ka Vēzis dziļi slēpj visas savas emocijas. No tā izriet svarīgs punkts: šī zīme, tāpat kā neviens cits, vaino sevi. Sevis žēlums, žēlums pret sevi, negatīvisms pret citiem, bezgalīgs aizvainojums – to visu Vēzis nes sevī, nododot trauksmainu spriedzi tuviniekiem.

Ja savā vidē atrodat vienu vai vairākus toksisko pazīmju pārstāvjus, neuztraucieties. Iepazīstoties ar toksiskas personas pazīmēm, jūs varat pasargāt sevi no viņu ietekmes . Nav nepieciešams izslēgt šādus cilvēkus no savas dzīves, it īpaši, ja runa ir par ģimeni vai draugiem. Bet, zinot par draudiem, jūs varat viegli ievērot drošu distanci saziņā un nepadoties negatīvai ietekmei. parūpējies par sevi!

Arī interesanti: Maģiskais jaunais mēness atver spēcīgu portālu katrai zvaigžņu zīmei no 2023. gada 14. līdz 20. augustam

Leave a Comment