Volfs Mesings uzskatīja, ka šīs zvaigžņu zīmes ir apveltītas ar īpašu veiksmi

Padomju mentālists un prognozētājs Volfs Mesings, kurš pazīstams ar saviem dziļajiem cilvēka dabas un likteņa novērojumiem, atzīmēja, ka noteiktu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem piemīt īpaša veiksme un spējas, kas palīdz gūt panākumus.

Rakstā mēs pastāstīsim, kuras zīmes Mesings uzskatīja par izcilām un kādas īpašības padara tās patiesi unikālas mūsu pasaulē.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Laimīgiem cilvēkiem ir īpaša dāvana savu mērķu sasniegšanā, un Auns ir viena no šādām zīmēm. Šī pavasarī dzimusī uguns zīme ir pazīstama ar savu nepielūdzamo enerģiju un spēju sapņus pārvērst realitātē.

Mesings uzsvēra, ka Auni ir apveltīti ar unikālu harizmu, kas piesaista cilvēkus un iedvesmo sekot sev.

Drosme un apņēmība ir Auna galvenās īpašības, kas palīdz viņiem pārliecinoši virzīties uz savu mērķi.

Viņi nezaudējas fantāzijās, bet skaidri saprot, ko tieši vēlas sasniegt un kā to sasniegt. Šis reālisms un praktiskums padara tos veiksmīgus jebkurā darbā.

Tomēr pareģotājs arī brīdināja: Aunam ir svarīgs ne tikai starta drošinātājs, bet arī spēja pārvarēt rutīnas grūtības.

Ja viņi spēs tikt galā ar vienmuļību un neļaus garlaicībai viņus izsist no sliedēm, viņu izredzes gūt panākumus ievērojami palielināsies.

Tāpēc Aunam vajadzētu atcerēties, ka patiesais spēks slēpjas ne tikai iedvesmā, bet arī neatlaidībā visā ceļā uz sapni.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari ir harmonijas un diplomātijas simbols, un tā Volfs Mesings raksturoja cilvēkus, kas dzimuši zem šīs zīmes.

Svariem ir unikāla spēja analizēt situācijas, izsvērt plusus un mīnusus, kas padara viņus par nepārspējamiem sarunu biedriem.

Lasi vēl: Ikvienā ir tikums: dažādu zvaigžņu zīmju labās īpašības

Viņu pārliecība un pārliecināšana strīdos bieži noved pie uzvaras, jo viņi prasmīgi atlasa argumentus un zina, kā nodot sarunu biedram savu viedokli.

Tomēr, neskatoties uz ārējo veiksmi, Svari sasniedz savus mērķus ar neatlaidību un pacietību. Viņi spēj pabeigt iesāktās lietas, kas ir viena no viņu panākumu galvenajām sastāvdaļām.

Tomēr, pēc Mesinga domām, viņiem vajadzētu pievērst uzmanību savai tieksmei svārstīties viedokļos, lai nezaudētu fokusu un nepalaistu garām iespējas.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Kas attiecas uz Ūdensvīriem, viņu daudzpusība un oriģinalitāte pārsteidz iztēli. Mesings viņus uzskatīja par pārsteidzošas intuīcijas īpašniekiem, kas ļauj viņiem paredzēt notikumus ar pārsteidzošu precizitāti.

Atšķirībā no “emocionālākām” zīmēm, piemēram, Zivīm, Ūdensvīri smeļas spēkus no enerģijas un inovācijām, kas ļauj viņiem viegli īstenot pat visdrosmīgākās idejas.

Tomēr, lai gūtu panākumus, Ūdensvīriem jāiemācās koncentrēties. Viņu enerģija var būt gan svētība, gan lāsts, ja viņi nevar noturēt uzmanību vienam projektam.

Spēja koncentrēties ir atslēga, lai viņu fantastiskās idejas kļūtu par realitāti un nepaliktu tikai sapņi.

Leave a Comment