VTDP izmeklēs Teslas avāriju un ugunsgrēku, kas nogalināja 2 pusaudžus

 

Valsts transporta drošības padome izskatīs nāvējošo Teslas avāriju un ugunsgrēku, kurā tika nogalināti divi Florida vidusskolēni.

Barretts Railijs un Edgars Monserrats, abi pēdējo klašu skolēni, devās ceļā pie apgabala, kas pazīstama kā “mirušā vīra līkums” Fort Lauderdeilā otrdien naktī, kad viņu elektriskais Tesla Modelis S sasniedza sienu un to pārņēma liesmas.

Lasi arī: Radi savu dvēseles draugu vai uzlabo esošās attiecības – vienkārša metode

Saskaņā ar liecinieku liecību, puiši, 18 gadi, abi nomira, ieslodzīti degošā transportlīdzekļa iekšpusē. Viens novērotājs teica, ka viņš redzēja, kā cietušie pārvietojas, cenšoties izkļūt no liesmām, taču neviens nevarēja viņiem palīdzēt.

Saskaņā ar ABC Miami filiāli WPLG -TV, no automašīnas tika izmests aizmugurējais pasažieris, kas tika identificēts kā 18 gadus vecais Aleksandrs Berijs no Fort Lauderdeilas, un tika nogādāts Slim**cā ar nepieejamiem ievainojumiem.

Nedrošais ātrums, iespējams, bija avārijas faktors, trešdien paziņoja VTDP. Tās izmeklēšana galvenokārt pievērsīsies ārkārtas situācijai saistībā ar elektriskā transportlīdzekļa akumulatoru ugunsgrēku, aģentūra teica, piebilstot, ka tā plānoja izveidot komandu no četriem izmeklētājiem Dienvidu Floridā līdz trešdienai.

Lasi arī: Stradiņa Slim**cas ārsti sveiks māsas ar muzikālu priekšnesumu

“Šo izmeklēšanu mērķis ir izprast ietekmi šīm jaunajām transporta tehnoloģijām, ja tie ir daļa no transporta nelaimes,” VTDP priekšsēdētājs Roberts Sumvalts saka paziņojumā.

Tesla izlaida paziņojumu trešdien, sakot, ka tā “strādā, lai noteiktu incidenta faktus” un piedāvāja “pilnīgu sadarbību” ar vietējām iestādēm. Tesla sacīja, ka automašīnas autopilota funkcija tajā pašlaik nebija iesaistīta.

Pusaudžiem, abi studenti Pine Crest skolā Fort Lauderdeilā, bija atlikušas dažas nedēļas pirms beigšanas. Railijs, vadītājs, bija nolēmis, apmeklēt Indianas Purdue Universitāti rudenī, bet Monserratti bija domājis doties uz Bostonas koledžu Masačūsetsā.

“Šiem diviem mūsu pēdējās klases skolēniem vajadzēja pabeigt [uzlabotas vietas] eksāmenus, svinēt tādas lietas kā izlaidums un viņu gaidāmo skolas beigšanu,” stāstīja Pine Crest prezidente Dana Markham trešdien paziņojumā. “Tā vietā mēs esam noskumuši par viņu aiziešanu. Nav tiešu vārdu, lai izteiktu, cik dziļi tas ir ietekmējis mūsu visu sabiedrību.”

Lasi arī: NVO neiebilst ministrijas plānam mazināt kompensējamo zāļu cenas

Lerijs Grošarts, kurš teica, ka viņš pieredzējis avāriju, teica WPLG, ka automašīna pārvietojās ar ātrumu aptuveni no 80 līdz 100 km/h.

“Es redzēju, ka automašīna pietuvojās pārāk ātri un klusi, bet es dzirdēju riepu rēkoņu,” teica Grošarts. [Tā] atsitās no pirmās sienas, apvēlās, izlauza šo stūri un tūlīt uzliesmoja ugunī, un tā pārvietojās tajā virzienā, visu dedzinot un tā nebeidzās, kamēr tā nebija sadedzinājusi visu. ”

 

Avots

Leave a Comment