Zem kādām zvaigznēm dzimst paši grēcīgākie cilvēki, šīm zvaigžņu zīmēm paredzēta vieta ellē

Vērsis

Vērši ir kāri uz visu materiālo. Bagātība, nekustamais īpašums, automašīnas, luksusa preces, pat skaisti vīrieši vai sievietes. Viņus interesē viss, kas ir vērtīgs. Un morāles likumi un garīgā pasaule liek Vērsim tikai vienaldzīgi žāvāties. Tiem nevar tikt cauri pat ar mākslu. Tipisks Vērsis ar prieku sadedzinātu Rembranta gleznu muzejā, ja viņam par to solītu naudas atlīdzību.

Nav pārsteidzoši, ka slaveni ir kļuvuši tādi Vēršu cilvēki kā Opra Vinfrija, Raiens Sīkrests un Salvadors Dalī. Bieži vien šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ziņu reportāžās parādās kārtējās publiskas alkatības izpausmes dēļ. Bet tas ir labi, ja slavens bagāts vīrietis nevēlas dot miljonus savai bijušajai sievai. Ko darīt ikdienā ar parastajām lētajām slidām?!

Dvīņi

Zīme, kas dievina melus un divkosību. Dvīņiem patīk izlikties par tavu labāko draugu, lai pēc tam pamestu tevi vissvarīgākajā brīdī. Vai vēl ļaunāk – iebāz nazi mugurā. Šī zīme nedzen draugus, bet viņam to vienmēr ir pārpilnībā. Kāda iemesla dēļ? Cilvēkiem vienkārši patīk tikt maldinātiem. Un Dvīņi to dara vislabāk.

Lasi arī: Jūsu ķermenis atveseļosies pats, ja sāksiet šo dzert katru vakaru pirms gulētiešanas

Lasi arī: Šie augi piesaista naudu mājai: Jeļenas Golunovas padoms

Andželīna Džolija, Donalds Tramps, Larisa Guzejeva, protams, ir šajā sarakstā. Pats interesantākais ir tas, ka Dvīņi reti piedzīvo aizraušanos ar kādām materiālām vai garīgām vērtībām. Viņi melo un atdarina vienkārši tāpēc, ka var. Nekāda iemesla dēļ. Tāda daba. Bet tas, protams, neatvieglo tiem, kas dzīvo blakus.

Lauva

Grēcīgākā persona mūsu sarakstā. Viņam patīk būt uzmanības centrā un tīksmināties par uz viņu vērsto acu un ausu pāru skaitu. Viņam nav vajadzīga vara, bagātība vai jebkāda veida intrigas. Nē, dodiet viņam auditoriju, kas ar entuziasmu klausīsies viņa stāstus vai apbrīnos viņa darbus. Un viņš jutīsies lieliski. Bet, ja ar šo uzmanību, viņaprāt, nepietiek…

Vai jūs jau uzminējāt, kurš būs šajā sarakstā? Arnolds Švarcenegers, Madonna un… Sergejs Mavrodi, kurš daudzkārt savās intervijās norādīja, ka finansiāls ieguvums viņu neinteresē. Nu nez kāpēc neviens viņam neticēja. Egoista kompānija noteikti izsūks visus spēkus pat no visveselīgākā cilvēka. Galu galā nav iespējams 24 stundas diennaktī pievērst uzmanību vienam indivīdam un tajā pašā laikā palikt pie prāta.

Skorpions

Skorpionu raksturu pazīst pat tie cilvēki, kurus zīme nemaz neinteresē. Sagadījās, ka viņu iekšējā nervozitāte un nemitīgā ņirgāšanās par citiem kļuva par viņu vizītkarti. Viņiem nav nekāda īpaša grēka, ko varētu aprakstīt. Turklāt viņu neciešamai uzvedībai nav iemesla. Viņi pat neapzinās, ka var sabojāt dzīvi visiem, kam nav paveicies atrasties tuvumā.

Skorpioni ir tādi slaveni cilvēki kā Bils Geitss, Leons Trockis, Mihails Efremovs. Viņi saka: “vienā vietā bija problēma.” Tas ir tad, kad cilvēkam ir liekā enerģija, kas viņam par katru cenu jātērē. Tagad iedomājieties, ka kaut kādu iemeslu dēļ visa šī enerģija tiek tērēta tam, lai visi apkārtējie justos pēc iespējas neērti. Šeit. Tādi ir Skorpioni.

Protams, ne visi šo zīmju pārstāvji ir izteikti grēcinieki vai kaut kādi noziedznieki, nē. Bet pēc visu rezultātu aprēķināšanas un apkopošanas zinātnieki izdarīja tieši šādu secinājumu. Tātad jūs varat vienkārši ignorēt viņu vārdus vai vienkārši būt nedaudz uzmanīgāks. Piesardzība, kā mēs zinām, nekad nevienam nekaitē. Vai tu esi grēcīgs cilvēks?

Leave a Comment