Zodiaka zīme Auns: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Auns ir apveltīts ar spēcīgu raksturu, kas izpaužas visās dzīves jomās. Viņi mīl varu, tāpēc viņi vienmēr cenšas būt pirmie. Aunu raksturo pašapziņa un narcisms. Dažreiz tie ir bez takta un vienkārši. Visu savu dzīvi viņi cīnās par taisnīgumu un mēģina pierādīt savu viedokli. Auns nebaidās peldēt pret straumi un tiek nepareizi saprasts. Pat ja visi ir pret Aunu, viņš joprojām paliek viens pats.

Lasi arī: Ūdens elements: Zivis, Skorpions, Vēzis

Vēl viena īpaša iezīme, Auns ir optimists un ar augstu pašapziņu. Viņi reti iztukšo sirdi un nolaiž rokas, ja kas neizdodas. Viņi vienmēr ir gatavi doties taisni uz savu mērķi. Auni ir dzimuši novatori, cīnītāji un progresa dzinēji. No dzīves viņi vēlas iegūt atzīšanu, slavu, panākumus un visu. Veiksme vienmēr būs Auna pusē, ja viņi ticēs paši sev. Auna rakstura negatīvās iezīmes ir: ātra izturēšanās un uzbudināmība. Viņi viegli uzliesmo, bet dusmu pārplūdes ātri pāriet. Viņi ir atjautīgi, un viņi paši var atrisināt jebkuru konfliktu vai strīdu.

Enerģētiskie Auni bieži aizmirst par savu veselību. Viņu dzīvē ir tik daudz nozīmīgu notikumu, ka viņi vienkārši ignorē signālus, ko organisms dod viņiem. Auns nezina, kā salīdzināt savas spējas ar reālo situāciju. Tas noved pie noguruma, gan fiziskā, gan emocionālā. Viņiem ir lielāka varbūtība nekā citiem saslimt. Auns tādā mērā ir absorbējušies darba jautājumos, ka viņi bieži vien uzzina par nopietnām slimībām pārāk vēlu.

Visbiežāk viņiem attīstās pēkšņa saslimšana un tiek pārsteigti. Visbiežāk sastopamās saslimšanas ir: centrālās nervu sistēmas Sli**bas, kuņģa-zarnu trakta un ādas Sli**bas. Turklāt Auns bieži cieš no bezmiega. Lai saglabātu savu veselību, viņiem ir nepieciešams vairāk laika atpūsties un izgulēties biežāk. Viņiem jāsaglabā viņu būtiskā enerģija, lai vienā brīdī viņi nekļūtu pilnīgi izpostīti un bezspēcīgi.

Lasi arī: Gaisa elements: Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari

Lai saglabātu tonusu un imunitāti, Aunam būtu jāēd labi. Viņiem jāierobežo sevi ar taukainu pārtiku, garšvielām, sāli un pusfabrikātiem. Būtu jāizslēdz arī stiprie alkoholiskie dzērieni, tēja un kafija. Bieži saldumu lietošana negatīvi ietekmē Aunu.

Labvēlīga ietekme uz Auna veselību: labība, piena produkti, jūras veltes, dārzeņi. Ideāli ēdieni aunam – griķu vai kviešu graudaugu putra, siers, biezpiens, pupiņas, kāposti un bietes. Lai atjaunotu Auna enerģiju, ir jāiekļauj C vitamīns tā uzturā. Detoksācijas un tējas izmantošana no mežrožu, smiltsērkšķu un kalnu pelnu augļiem dos Aunam spēku un enerģiju.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment