Zīlēšana: Vairākas metodes kā noskaidrot tuvāko nākotni sev un citiem

Zīlē ar vasku

Lai uzzinātu, kas tuvākajā nākotnē gaida, jums vajadzētu iegādāties sveces no vaska. Vakarā izslēdziet gaismu un iededziet sveci. Pēc tam blakus novietojiet tvertni ar tīru ūdeni.

Kad vaska ir pietiekami, uzdodiet jautājumu: “Kas man tuvākajā nākotnē gaida?”. Piliniet vasku uz ūdens un uzmanīgi skatieties. Vaska figūra norāda, kas jūs gaida.

Tā var būt sirds, kas sola ātru mīlestību vai atzīšanos; māja, prognozējot dzīvesvietas maiņu, pārvietojot vai pērkot māju. Šāda zīlēšana būs uzticama, jo jūs varat iedomāties notikumus, kas var notikt ar jums.

 

 Lasi arī: Ekspres-zīlēšana par situāciju pēc attēla

Zīlē ar sīpolu

Ņemiet dažus nelielus sīpolus un rakstiet vēlmes uz papīra sloksnēs. Piestipriniet tos pie sīpoliem. Ielieciet tos sagatavotā ūdens traukā.

Tam sīpolam, kuram ir garākie lociņi, tuvākajā nākotnē vēlme tiks piepildīta. Šādu zīlēšanu var izdarīt arī ar ziedu sīpoliem. Uzminiet, piemēram, vīriešu vārdus. Zieds, kas pirmais sāks ziedēt, norādīs uz to, kurš pret tev jūt patiesas jūtas.

 

Zīlēšana tuvākajai nākotnei pēc jautājumiem

Uz papīra lapas uzvelciet loku, sadaliet to tikpat daudzās daļās, kā rodas jautājumi. Koncentrējieties un rakstiet, kas visvairāk jūs interesē. Tad ņem monētu. Ja pavadāt zīlēšanu dienā, tad tai jābūt dzeltenai, naktī – sudraba.

Novietojiet to centrā un ievirpiniet ar pirkstiem. Gaidiet, lai monēta apstājas kādā no nodaļām. Kas rakstīts, tas jūs drīz gaida.

Arī interesanti: Zīlēšana pēc Nostradamusa apļa: uzdod jautājumu – saņem atbildi! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment