Efektīva zīlēšana uz rītdienu

Ikviens vismaz vienu reizi savā dzīvē vēlējās uzzināt, kas notiks rīt. Ir vairākas efektīvas prognozes, kas palīdzēs izpētīt nākotni un saprast, ko nākotnē sola.

Ātrs un precīzs veiksmes stāsts ir tieši tas, kas jums nepieciešams, ja nevēlaties tērēt daudz laika. Efektīva zīlēšana nedrīkst būt sarežģīta vai prasīt, lai jums būtu papildu prasmes. Ezoterikas un bioenerģētikas pasaule piedāvā daudzus vienkāršus nākotnes prognozēšanas veidus. Šajā rakstā mēs apskatīsim tos, kas palīdzēs jums uzzināt par gaidāmajiem notikumiem.

Lasi arī: Dušas želeja, kas piemērota tieši tev

Zīlēšana pēc grāmatas

Jums būs nepieciešama grāmata un divi izlases numuri. Apskatiet, cik lappušu ir grāmatā, un lūdziet mīļoto iedomāties numuru no 1 līdz pēdējās lapas skaitlim. Pēc tam skatiet, cik rindiņas katrā lappusē, un lūdziet draugam vai radiniekam uzminēt otro numuru, kas atrodas diapazonā no 1 līdz pēdējam skaitlim. Ir pāris komentāru:

  • grāmatai jābūt stingri mākslinieciskai – romānam, pasakai, stāstam un tamlīdzīgi;
  • to pašu grāmatu vēlams lietot zīlēšanai tikai vienu reizi. Pēc kāda brīža tas atkal ir atļauts – mēnesi vai pāris nedēļas, bet jo ilgāk, jo labāk.
  • Jums būs divi numuri. Atveriet grāmatu, kuru esat izvēlējies, un atrodiet nosaukumu. Izlasiet šo rindiņu – jums ir jāatšifrē ziņa, kas nākamajā dienā palīdzēs vai nu atrisināt sarežģītu situāciju, vai arī pateiks, kas jūs gaida.

Pareiza līniju izpratne nāk ar pieredzi.

Lasi arī: Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

Zīlēšanai ir vislabākais laiks intervālā no plkst. 19:00 līdz 23:00.

Zīlēšana pēc dzimšanas datuma jeb numeroloģiskā prognozēšana

Rītdien ir efektīvs numeroloģiskais zīlēšanas veids. Pieņemsim, ka rītdien būs 2010. gada 14. augusts, un jūsu dzimšanas datums ir 01/12/1989. Jums jāpievieno visi mēnešu un dienu numuri: 1 + 4 + 0 + 8 + 0 + 1 + 1 + 2 = 17. Pievienojiet numurus, līdz iegūstat numuru no intervāla no 1 līdz 9. 1 + 7 = 8.

Šeit ir skaitļu interpretācija:

1: vieninieks saka, ka rīt tev būs vajadzīga tiekšanās pēc uzvaras. Bez pārliecības un vēlmes kļūt par labāko jums maz, kas var sanākt. Šis ir ideāls skaitlis jebkāda veida pirkumiem un finanšu darījumiem.

2: divnieks nozīmē, ka ir laiks domāt par cilvēkiem, kas tavā apkārtnē. Mēģiniet nerādīt pārmērīgu egoismu, neaizskart radiniekus ar aizvainojumiem. Iespējamas problēmas ar naudu un palielinātu nogurumu.

Lasi arī: Kārtīga izrunāšanās spēj satuvināt un padarīt stiprāku ģimeni

3: trijnieks paredz veiksmi jebkurā jautājumā. Diena var būt stabila visās jūtās. Lai pozitīva prognoze būtu pamatota, izvairieties no vientulības: trīskāršais ir kompānijas skaitlis.

4: Četri ir simbols vientulībai. Ja jūs nokļūstat nepatikšanās, tad mēģiniet tikt galā ar tām paši.

5: numeroloģiskais skaitlis 5 ir brīvības simbols. Jūs gaida lieliska diena, kas piemērota ceļojumiem vai darījumu braucieniem. Jūs varat viegli mainīt situāciju mājās vai mainīt savu tēlu.

6: seši numerologi izsauc darba skaitu. Darbs nav atkarīgs no pakalpojuma vai pienākuma, bet gan no tā, lai ietekmētu jūsu iekšējo pasauli, pārvarot savus trūkumus. Centieties būt pēc iespējas atbildīgāki.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecina, ka jūs nesaderat

7: septītnieks ir garīgs. Šajā dienā zīlēšana iesaka veltīt sevi lūgšanām, vientulībai un garīgās apgaismības meklējumiem.

8: ja domā, ka tev ir 8, tad nākamā diena ir ideāli piemērota fiziskiem vingrinājumiem, sportam un smagam darbam. Dīkstāves laiks var liegt jums veiksmi.

9: kad jūs iegūstat deviņi, tad gaidiet strīdus, konfliktus un satricinājumus. Lai izvairītos no tiem, jums būs nepieciešama pilnīga pacietība un nedaudz viltības.

Abas zīlēšanas ir efektīvas, taču to rezultāti var atšķirties. Daudz labāk, jo šī atšķirība ir iedomāta. Faktiski rezultāti papildina viens otru, palīdzot jums veidot veiksmīgāko uzvedības stratēģiju rītdienai.

Avots

Leave a Comment