Zodiaka zīme Lauva: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Lauvām ir neticamas dzīvības enerģijas. Viņi vienmēr ir labā garastāvoklī, ātri atrod kontaktus ar cilvēkiem, kuriem patīk būt uzmanības centrā. Dabā Lauvu sauc par zvēru karali. Karaliski paradumi, autoritāte un pašcieņa automātiski migrē uz Zodiaka zīmes Lauvas raksturojumu. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zvaigznājā, ir apveltīti ar visām “ķēniņa” jēdzienā raksturīgajām īpašībām.

Lasi arī: Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

Lauvu raksturo īpaša uzvedība un saziņa ar cilvēkiem. Viņu vēlme vienmēr būt uz augšu un pārvaldīt cilvēkus apvienojumā ar dāsnumu, labu dabu un žēlsirdību. Lauvas nezina, kas ir depresija un skumjas. Viņi vienmēr cenšas parādīt savu optimismu un atjautību citiem. Viņi lepojas ar sevi, viņu sasniegumiem un viņu stāvokli sabiedrībā. Esot kompānijā, viņi nekavējoties kļūst par galvenajiem līderiem.

Lauvas mīlas sniegt padomu, palīdzēt tiem, kam vajadzīga palīdzība. Tas viņiem dod spēku un pašmīlību. Šī Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti vientuļi. Viņiem vienmēr vajadzētu būt cilvēku lokā. Viņi spēj ātri piesaistīt draugus un vadīt. Lauvu apziņas lokā tie tiecas pēc atpazīšanas un cieņas. Viņiem parasti ir daudz cienītāju. Viņiem patīk klausīties un dalīties ar noslēpumiem.

Lasi arī: 50 ieradumi: slaidam, skaistam un laimīgam ķermenim

Lauvas savā adresē neiebilst pret kritiku. Viņus neskar negatīvie apgalvojumi viņu virzienā. Viņi ir pieraduši dzīvot tikai ar saviem noteikumiem, un, ja kaut kas pēkšņi notiek, nevis ar savu gribu, Lauva sāk piedzīvot vētru negatīvām emocijām. Viņi ir neaizsargāti, jo trūkst uzmanību personai, sakarā ar kļūmi, izsmieklu un kritiku. Cilvēki, kas dzimuši Lauvas zvaigznājā, mīl luksusu. Tajā viņi uzsver savu cieņu un parāda citiem, ko viņi sasniedz. Lauvas parasti prasa apbrīnu un mīlestību no citiem.

Lauvām ir brīnišķīga dzīvības enerģija. Viņi ir pastāvīgi kustībā. Tāpēc bieži viņi aizmirst par savu veselību. Parasti Sli**ba parādās pēkšņi un tam ir pievienoti simptomi. Tomēr viņi reti saslimst ar hroniskām un nopietnām slimībām, jo ​​viņiem ir spēcīgs gars un spēcīga Vese***a. Atgriežas ierindā Lauvas pietiekami ātri. Tajā viņiem palīdz liela vēlme ātri atgriezties uz kājām un sākt strādāt vēlreiz.

Lasi arī: Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

Īpaša uzmanība Lauvām ir jāpievērš uzmanība sirds un As**svadu sistēmai. Lai saglabātu imunitāti, Lauva tiek aicināti regulāri doties pastaigā.

Lauvas ir īstas gardēži. Bet bieži vien tāpēc, ka ir ēšanas paradumi, tie kaitē viņu Vese***ai. Astrologi iesaka Lauvām ēst vairāk dārzeņu produktu. Optimālākais risinājums viņiem ir kļūt par veģetāriešiem. Izvairieties no taukainiem pārtikas produktiem, stipriem alkoholiskajiem dzērieniem un gaļas. Jāuzsver produkti, kas satur lielu daudzumu kālija: kartupeļi, vīģes, selerijas.

Avots

Leave a Comment