Zodiaka zīme Svari: akmeņi, talismani un krāsas

Lai piesaistītu veiksmi, Svariem jāizvēlas akmeņi, kas atbilst viņu iekšējai būtībai un raksturīgumam. Malahīts būs piemērots tiem Svariem, kuri saistīja savu dzīvi ar mākslu. Šis akmens dod tā īpašniekam mieru, harmoniju un šarmu. Viņš spēj stiprināt radošus datus.

Lasi arī: 4 ieteikumi, lai pārī nebūtu strīdu par naudu

Akvamarīns palīdzēs Svariem tikt galā ar mainīgo noskaņojumu. Arī šis akmens ir lielisks tiem, kas iesaistīti diplomātijas jomā. Akvamarīns palīdz risināt konfliktus, saspīlētas situācijas un palīdz atrast cilvēku pieeju. Jūs varat nest akmeni ar jums uz biznesa sarunām un sanāksmēm.

Ametists popularizē intuīcijas, atmiņas un izlūkošanas attīstību. Šis akmens palīdz apgūt jaunas zināšanas un veicina mācīšanos. Turklāt ametists ir apveltīts ar ārstnieciskām īpašībām. Tas var labvēlīgi ietekmēt endokrīno sistēmu un nieres.

Lasi arī: 3 veidi kā iekarot jebkura vīrieša sirdi

Berils, opāls un turmalīns labvēlīgi ietekmē Svaru līdzsvaru. Šie akmeņi ietekmē Svaru nestabilitāti. Viņi spēj uzmundrināt šī zvaigznāja pārstāvju šaubas un neizlēmīgo raksturu. Berils cīnās ar negatīvām emocijām, dod optimismu un ticību sev. Opāls veicina pareizu Svaru enerģijas sadalījumu. Šis akmens dod spilgtumu, aktivitāti un neitralizē slinkumu, garlaicību un impotenci. Turmalīns dod Svariem pozitīvu enerģiju un līdzsvaro Zodiaka zīmes divējādo raksturu. Šie akmeņi palīdzēs atrast mieru, un viņu īpašnieks spēs kontrolēt savas emocijas un noskaņojumu.

Zodiaka zīmes Svaru talismans ir sirds. Tas ir enerģijas un dzīves simbols. Šāds talismans dod Svariem noteikšanu un vēlmi iegūt jaunas zināšanas. Piemēroti japāņu un grieķu simboli Svari un talismani. Panākumus un prieku viņiem dos talismani kā varde, Amūrs un Dieva Odina acis. Arī svaru attēls tiek uzskatīts par šī zvaigznāja amuletu. Tā ir viņu būtība un viņu rakstura atspoguļojums. Šis talismans stiprinās Svaru pozitīvās īpašības un palīdzēs mazināt ārējās pasaules negatīvo ietekmi.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecina, ka jūs nesaderat

Svaru krāsu spektrs ir diezgan daudzveidīgs. Zilā krāsa uzsver šīs Zodiaka zīmes piederību Gaisa elementiem. Šī krāsa norāda uz uzticamību, izlūkošanu un piesardzību. Tā palīdz Svariem būt harmoniskā stāvoklī, regulē garastāvokļa izmaiņas un sniedz ieskatu. Citronu krāsa ir atbildīga par optimistisku noskaņu, jautrību un neatlaidību. Gaiši dzeltenie toņi rada atsaucību, radošās noslieces, atklātību un sabiedriskumu. Zaļā krāsa spēj dot Svariem pārliecību par savām spējām. Šī krāsa padara cilvēku reprezentatīvu, uzticamu un noderīgu. Viņš piešķir Svariem pozitīvu enerģiju un samazina aizdomīgumu.

Avots

Leave a Comment