Zodiaka zīme Vērsis: akmeņi, talismani, krāsas

Katrai Zodiaka zīmei ir savs īpašais akmens, kas viņam dod veiksmi. Vērsim šādi akmeņi ir ahāts, smaragds, kalceodons, hrizoprazs. Ahātam ir tādas pašas īpašības kā Vērsim. Tas ietekmē intuīcijas attīstību. Turklāt ahāts veicina oratora attīstību personā. Šis akmens var palīdzēt Vērsim retorikā, biznesa sarunu un strīdu laikā. Melnais ahāts ietekmē Vērša materiālo stāvokli un veicina bagātināšanu. Zilās krāsas ahāts piešķir tā īpašniekam dzīvotspēju un aktivitāti.

Smaragds Vērsī stiprina tādas īpašības kā gudrība, praktiskums un iekšējais mierīgums. Šis akmens var izgaismot ikdienas dzīvi, dot enerģiju. Arī smaragdu ieteicams nēsāt tiem, kuri pastāvīgi atrodas stresa stāvoklī. Vērša stresam ir postoša ietekme uz veselību, tāpēc pastāvīgs kontakts ar šo akmeni palīdzēs viņiem tikt galā ar sevi un atrast harmoniju ar apkārtējo pasauli.

Lasi arī: Zodiaka zīme Vērsis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Šīs zīmes pārstāvjiem, kuriem trūkst pašapziņas un apņēmības, ir nepieciešama hrizoprazs. Šis akmens palīdz paaugstināt pašcieņu, efektivitāti un aktivitāti. Turklāt viņš noslīcina tās īpašības, kas neļauj viņiem sasniegt savus mērķus. Hrizoprazs ir noderīgs, lai veicinātu Vērsi, kas nodarbojas ar izgudrojumu vai radošo darbību.

Halcedons ir vajadzīgs tiem Vēršiem, kuru darbības sfēra ir tieši saistīta ar pastāvīgu stresu un pārslodzi. Vērsis, kā likums, ir ļoti pakļauts enerģijas ietekmei no citiem cilvēkiem. Halcedons spēj aizsargāt Vērsi no nevajadzīgām rūpēm.

Lasi arī: Zemes elements: Jaunava, Vērsis, Mežāzis

Papildus akmeņiem, Vērša pavadošo cilvēku dzīvību arī aizsargā talismani. Vērsim ir zilonis Ganesha. Šis amulets dod veiksmi un naudu Vērsim. Arī zilonis piešķir savam īpašniekam pareizo uzvedību sabiedrībā. Viņš, šķiet, viņu vadīja, norādot pareizo virzienu. Tādējādi zilonis Ganesha palīdz Vērsim atrast vietu sabiedrībā, ieņemt labu pozīciju un panākt panākumus karjerā. Turklāt šis talismans dzēš tās nevēlamās rakstura īpašības, kas neļauj tam sasniegt panākumus: slinkums, apātija, spītīgums, konservatīvisms.

Krāsas var arī ietekmēt cilvēku dzīvi Vērša zvaigznājā. Nepareizi izvēlēts apģērbs vai neatbilstošs telpas dizains var ietekmēt Vērša likteni. Viņu galvenā krāsa ir zaļa. Viņš pārstāv mieru, labo gribu un harmoniju. Zaļo un zaļo nokrāsu izmantošana Vērša dzīvē var būtiski mainīt tā iekšējo stāvokli. Zaļā krāsa vienmēr nomierināsies, radīs pozitīvas emocijas un veicinās dzīvības enerģijas un aktivitātes saglabāšanu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment