Zodiaka zīme Vērsis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Cilvēki, kas dzimuši zem Vērša Zodiaka zīmes, ir flegmatiski. Tie ir praktiski un saprātīgi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji reti rāda savas sajūtas, un, ja tas notiek, viņi izlaižt visas uzkrātās emocijas. Vērsis neraksturojoas ar steigu un aktivitāti. Gluži pretēji, viņi reti mēdz mainīt kaut ko savā dzīvē. Viņiem ir mierīga, mērena dzīve. Viņiem nepatīk šķēršļi viņu ceļā un vienmēr cenšas apiet viņus. Aprēķins un piesardzība palīdz šajā.

Lasi arī: Zodiaka zīme Auns: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Kad Vērša dzīvē notiek kaut kas neiedomājams un pēkšņs, tie zaudē pamatu zem kājām. Vērsim nepatīk pārsteigumi, tas tos aizved no sevis. Vērsim ir neiespējami mainīt dzīvi. Viņi mīl savu parasto dzīvesveidu, viņu īpašo cilvēku loku un viņu pastāvīgo mājvietu. Viņiem arī nepatīk nepaklausība. Viņi vienmēr vēlas, lai viņu aprindās būtu cilvēki, kuri bez nosacījumiem paklausītu un klausītos viņu viedokli.

Vērsim ir vairākas pozitīvas īpašības. Viņi ir labvēlīgi, pacietīgi un dāsni. Neskatoties uz stabilitātes vēlmi un ikdienas plānoto grafiku, Vērsis var atpūsties un baudīt dzīvi.

Vērsis negrib uzmanīt savu veselību, un, ja viņi saslimst, viņi diez vai ievēro ārsta norādījumus. Vērsis ilgu laiku ir slims. Viņu vaina ir viņu neuzmanība pret savu ķermeni. Viena no visbiežākām slimībām starp šiem pārstāvjiem – iekaisis kakls, elpošanas trakts un ausis. Vērsis ir neaktīvs, tāpēc viņiem var būt problēmas ar As**sriti. Lai izslēgtu šo slimību, biežāk ir jābūt svaigā gaisā. Arī Vērsi raksturo tādas Sli**bas kā hepatīts, alerģija un diabēts.

Lasi arī: Zemes elements: Jaunava, Vērsis, Mežāzis

Turklāt Vērši ir pakļauti aptaukošnās problēmai, tādēļ viņiem vienkārši ir jāievēro diēta un jāēd labi. Lai vienmēr būtu teicamā fiziskā formā, Vērsim no ēdienkartes jāizslēdz treknus ēdienus un saldumus. Kategoriski ir neiespējami ēst tortes, kūkas un baltmaizi. Treknu un ceptu ēdienu vietā vislabāk ir ēst mājputnus, trušus un zivis. Īpašs uzsvars uz uzturu vajadzētu izdarīt uz augu pārtikas produktiem. Astrologi iesaka Vērsim lietot piena produktus, dārzeņus un zivis, citrusaugļi: apelsīni, mandarīni un citroni. Dzērienos labāk izvairīties no alkohola, alkoholiskiem dzērieniem, stipras kafijas un tējas. Detoksācijai un tējas: kumelīšu, brūņbāržu un māru novārījums labvēlīgi ietekmēs ķermeni. Vērsim ir nepieciešams regulāri lietot vitamīnus A un E, kas ir aknās, un augu produktus, kas bagāti ar karotīnu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment