Zodiaka zīme Auns: akmeņi, talismani, krāsas

Auns ir spēcīgs, enerģisks un aktīvs. Lai saglabātu enerģijas līdzsvaru, cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs Zodiaka zīmes, ir ieteicams nesāt akmeni, kas atbilst viņu horoskopam. Aunam ir piemēroti akmeņi, kas labvēlīgi ietekmēs viņu emocionālo līdzsvaru un atgrūdīs negatīvo enerģiju.

Obsidians – palīdzēs Aunam iegūt tādas iezīmes, kādas viņiem ir vajadzīgas: intuīcija, praktiskums un spēja pašpārbaudīt. Šis akmens uzlabo efektivitāti, dod enerģiju un samazina tā īpašnieka agresijas izpausmi. Obsidiana ietekmē Auns labāk klausās tuvu cilvēku padomus, viņi var nesāpīgi kompromitēt sevi un vairāk pievērsties viņu jūtām un pieredzei.

Lasi arī: Zodiaka zīme Auns: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Ahāts ir piemērots Aunam. Tas veicina talantu un zināšanu attīstību. Ahāts ir piemērots, lai tas varētu pavadīt kopā ar jums mācību procesā vai kaut kā jauna izpratnē. Viņš piešķir šai Zodiaka zīmei koncentrāciju, stiprina viņa uzmanību, noved pie labas jaunu prasmju un zināšanu asimilācijas.

Akmens labradors aizsargās Auns brīdī, kad ir briesmas. Viņš dod enerģiju, spēku un ticību sev. Arī akmens palīdz piesaistīt slavu, cieņu un atzīšanu, kas ir tik svarīga šai Zodiaka zīmei. Turklāt labradors ir ģimenes dzirdinātava. Tas labvēlīgi ietekmēs laulāto attiecības.

Ametists, iespējams, visvairāk nepieciešamais akmens Aunam. Viņš spēj padarīt Aunu mazāk agresīvu un staruju. Kopā ar ametistu, Auns kļūs vairāk atjautīgāks un mierīgāks pret apkārtējiem cilvēkiem. Tas viņiem ļaus nepazaudēt savu personību.

Lasi arī: Gaisa elements: Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari

Pirīts dos Aunam veiksmi un kļūs par uzticamiem palīgiem, lai iegūtu jaunas karjeras iespējas. Šis akmens piesaista naudu, panākumus un padara Aunu par daudz izlēmīgāku un apmierināmāku.

Papildus akmeņiem Auns tiek aizsargāts ar saviem talismaniem. Auna simbols vai sarkanā kvadrātā attēlojums dos labu veiksmi. Arī labvēlīgi ietekmē tos talismanu, piemēram, zobenu, nagi vai zobi. Aizsargājošam talismanam Aunam obligāti jābūt no kaula vai ādas. Ja talismans ir izgatavots no metāla, tam vajadzētu būt vienīgi zelta vai dzelzs.

Aunu galvenā krāsa ir sarkana. Tā ir kaisles, enerģijas un drosmes krāsa. Aunā sarkanā krāsa uzlabos viņa cīņas īpašības, kā arī var ietekmēt viņa emocionālo stāvokli un pat fizisko veselību. Šī krāsa lieliski veicina centrālās nervu sistēmas stimulāciju, aizsargā no stresa un dzīvības enerģijas samazināšanās. Turklāt sarkanā krāsa uzlabo smadzeņu procesus Aunam, cīnās ar bezmiegu un normalizē vielmaiņu. Sarkanīgi rozā un violetas nokrāsas var arī labvēlīgi ietekmēt Auns psihisko un fizisko veselību. Tomēr labāk ir nepārspīlēt ar to nokrāsām, jo šajā gadījumā Aunu pamatvērtības var izzust.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment