Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

2019. gads, pēc prognozēm, būs ļoti mierīgs, bet tas nenozīmē, ka cilvēku dzīve nemainīsies. Dažām zodiaka zīmēm būs jāsaskaras ar lielām izmaiņām, savukārt citas saskarsies ar mazākām izmaiņām.

Lai kāds būtu jūsu ceļš uz  Dzeltenās Zemes cūku gadu , mēģiniet nezaudēt pozitīvo attieksmi. Kopumā zvaigznes un planētu noskaņojums būs pozitīvs gandrīz visu gadu, un tas nozīmē, ka jūs varat tikt galā ar jebkādām problēmām.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Ūdens elementa zīmes saskarsies ar izaicinājumiem, kā arī risinās izvēles problēmu pašā gada sākumā. Tas būs nopietnu pārmaiņu laiks, kas sāksies spontāni un beigsies ne ātrāk. Skorpioniem, Vēžiem un Zivīm būs jāsaprot, kādā virzienā doties tālāk. 2019. gada pirmās nedēļas būs spilgtas un intensīvas.

Kopumā gads ir relatīvi mierīgs, bet reizēm būs tādi dinamiski periodi, kuru laikā ir vērts koncentrēties uz saprātīgām darbībām un piesardzību. Galvenais ir rīkoties savlaicīgi, bez steigas vai kavēšanās.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Uguns elements: Auns, Lauva, Strēlnieks

Lauva, Strēlnieks un Auns tiksies ar lielām mīlestības pārmaiņām. Aunam un Strēlniekam šīs pārmaiņas var nebūt visnozīmīgākās, bet veiksme smaidīs Lauvai otrajā pusē un attiecību nostiprināšanas procesā. Aunam un Strēlniekam astrologi iesaka darīt to, ko sirds liek.

Kopumā 2019. gads Uguns elementa pārstāvjiem būs ļoti spilgts, piepildīts ar labām un jaunām paziņām. Izredzes ir lieliskas, lai apmierinātu savas dzīves mīlestību vai satiktu interesantus cilvēkus. Tas būs ideāls laiks kāzām, mīlestības konfesijām, romantikai.

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Jaunava, Mežāzis un Vērsis saskaras ar ļoti svarīgām izmaiņām. 2019. gadā nebūs nekas neparedzams un haoss, tāpēc jūs varat droši uzticēties savai intuīcijai, sekot sirds balsij.

Jaunava būs laimīga finanšu sfērā – tas būs ļoti produktīvs gads, kurā daudzi šīs zīmes pārstāvji varēs atrast jaunus ienākumu avotus, mainīt darbavietas pret interesantāku un augstāk apmaksātu.

Izmaiņas Mežāža dzīvē būs svarīgas, bet neradīs jaunas izmaiņas. Tās notiks ātri un reizēm nepamanīti.

Kas attiecas uz Vērsis, izmaiņas viņu dzīvē būs neparedzamas. Astrologi iesaka atpūsties un baudīt dzīvi. Jo agrāk Vērsis noteiks mērķus, jo ​​mazāk pārsteigumu viņi satiks ceļā.

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais horoskops 2019. gadam

Gaisa elements: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, Dvīņi un Svari jau iepriekš domā par taktiku un plāno nākotni. Tas jo īpaši attiecas uz finanšu sektoru. Mīlestības jautājumos labāk ir novērst arī riskus, īpaši tiem, kas ir attiecībās.

Ūdensvīrs baudīs patīkamus pārsteigumus darbā un finansēs – viņi var nopirkt kaut ko dārgu par pieņemamu cenu un kāpt pa karjeras kāpnēm.

Svariem būs jāpieņem visas izmaiņas ar mierinājumu un mieru – līdz gada beigām šīs zīmes pārstāvji saņems neticamu dzīves pieredzi. Tas būs ļoti aizņemts gads, pilns ar interesantām izmaiņām visās jomās.

Dvīņus 2019. gadā gaida jaunas spilgtas emocijas, progress mīlestības sfērā un savstarpējās sapratnes sasniegšana esošajās attiecībās. Varbūt liktenis dos Dvīņiem otro iespēju, apvienojot tos ar bijušo otro pusi. Ir arī iespēja panākt mieru ar tiem, ar kuriem pagātnes attiecības ir šķirtas.

Astrologu vispārējie ieteikumi par katru zīmi: droši pieņemt izmaiņas: tas ir atkarīgs no jūsu darbībām un reakcijām, vai izmaiņas būs laimīgas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment