Sieviešu horoskops 2019. gada janvārim – iespējamas problēmas attiecību un profesionālajā sfērā!

Jaunā gada pirmais mēnesis ir sagatavojis daudzus pārsteigumus un izmaiņas sievietēm. Astrologi stāsta, kam daiļajam dzimumam vajadzētu sagatavoties janvārī.

Gada sākumā daudzas Zodiaka apļa pārstāves var kļūt laimīgākas. Izmaiņas var rasties jebkurā dzīves jomā, un jums tagad ir jāsagatavojas. Tomēr, saskaņā ar astrologiem, dažas sievietes var saskarties ar mīlestības un darba problēmām. Eksperti piedāvā Jums ikmēneša sieviešu horoskopu, ar kuru jūs varat pārvarēt šķēršļus un gūt panākumus.

Auns

Patrons Mars atkal kļūs aktīvs, tāpēc janvārī sievietes Auni var sākt jaunas iniciatīvas un sasniegt savus mērķus. Nākamajā mēnesī astrologi iesaka Auniem kļūt pārliecinātākām un runāt ar viņu priekšnieku par algas pieaugumu.

Ir nepieciešams baidīties no Venēras ietekmes, tāpēc Aunu sievietēm var būt ģimenes problēmas. Šajā laikā ir ieteicams pienācīgi sadalīt savu laiku, lai pievērstu uzmanību ne tikai darbam, bet arī ģimenei. Šajā gadījumā Aunu zīmes pārstāves varēs izvairīties no konfliktiem ar saviem radiniekiem un mīļāko.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Vērsis

Mēneša sākumā Vēršu sievietes var saskarties ar personīgām problēmām. Pārpratumi un konflikti ar mīļoto notiks biežāk, un iepazīšanās ar pretējo dzimumu neradīs pozitīvu rezultātu.

7. janvārī Venēra patrons pāriet uz labāku pozīciju. No šī brīža Vērši var vēlēties mainīt tēlu. Izmaiņas dos labumu un palīdzēs piesaistīt veiksmi, tāpēc astrologi iesaka droši pieteikties skaistumkopšanas salonā un atjaunot garderobi.

Dvīņi

Nākamajā mēnesī Dvīņu sieviešu centieni nesīs augļus. Ievērojot sevi, šīs konstelācijas pārstāves var paļauties uz labu balvu vai karjeras izaugsmi.

Brīvdienu izdevumi var ietekmēt finansiālo situāciju, par ko liecina vājinātais Merkurs. Lai izvairītos no problēmām, jums savlaicīgi jāierobežo izdevumi un jāatgriež parāds. 

Vēzis

Nākamajā mēnesī Vēžu sievietēm būs daudz pozitīvu emociju. Pateicoties Venēras ietekmei, šīs konstelācijas pārstāves varēs paaugstināt attiecības ar partneri uz jaunu līmeni un atrisināt problēmas, kas radīja strīdus un pārpratumus. Vientuļās Vēžu sievietes tiksies ar burvīgu cilvēku, bet tai būs nepieciešams laiks, lai attīstītu attiecības.

Janvāra sākumā ir nepieciešams atrisināt finanšu problēmas un atmaksāt parādus, pretējā gadījumā naudas problēmas vajās Vēžus līdz mēneša beigām.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Lauva

Sakarā ar pieaugošo Marsa ietekmi, Lauvas vēlēsies attīstīties karjerā. Janvārī sievietes Lauvas varēs veikt pat smagu darbu ar kvalitāti un, visticamāk, var palikt darbavietā līdz pat vēlai vakara stundai. Par spēkiem un izšķērdētajām spējām Lauvas mēneša beigās var gūt peļņu.

Līdz janvāra beigām Venēra, antagonists paliks spēcīgs. Šī iemesla dēļ var rasties strīdi ar savu mīļoto un radiniekiem. Lai to novērstu, ir nepieciešams atrast laiku, lai sazinātos ar mīļajiem.

Jaunava

Konflikti ar mīļoto var sabojāt iespaidu par šo mēnesi, un cēloni pastiprina Venēra. Šajā laikā Jaunavas var domāt, ka blakus viņiem nav persona, ar kuru viņi var justies laimīgi. Bet nesteidzieties nekavējoties iznīcināt attiecības. Iespējams, jau nākamā mēneša laikā Jaunavas var nožēlot savu lēmumu, taču būs grūti atgriezt savu mīļāko.

Janvāris ir nelabvēlīgs mīlestības meklēšanai. Labāk ir sūtīt spēkus uz darbu, un pēc mēneša beigām Jaunavas varēs saņemt naudas atlīdzību.

Svari

Darba un finanšu jomas paliks nemainīgas. Saskaņā ar astrologiem, Svariem ir jāatrod spēka avots: janvārī sievietēm būs nepieciešama enerģija, lai atgrieztos darbā un atgrieztos pie ierastās rutīnas.

Pateicoties pastiprinātai Venērai, mīlestības sfērā, ir iespējamas patīkamas izmaiņas: attiecības ar partneri pāriet uz augstāku līmeni, un vientuļajām Svaru sievietēm būs daudzsološa iepazīšanās. Lai viss noritētu labi, jums nevajadzētu steigties, jo tagad jūs varat baudīt savu personīgo laimi.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Skorpions

Astrologi janvāri ir atzinuši par nelabvēlīgu mēnesi mīlestības sfērai: vientuļie Skorpioni ir pakļauti riskam saskarties ar personu, kas vēlas izmantot tavas jūtas savtīgiem mērķiem. Tie, kas atrodas attiecībās, var atsvešināties no partnera.

Lai novērstu problēmas, izvairieties no konfliktiem, cik vien iespējams. Janvārī jums ir nepieciešams vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un veciem draugiem, lai iegūtu pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju, lai saglabātu aktīvu un labu garastāvokli.

Strēlnieks

Marsa pozitīvā ietekme mudinās sievietes-Strēlniekus rīkoties, kas palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti. Priekšnieks var novērtēt Strēlnieka darbu un neatlaidību, pateicoties kuriem šīs zīmes pārstāves var iegūt labu algas pieaugumu vai ilgi gaidīto prēmiju

Tomēr jums nevajadzētu atpūsties: mēneša beigās var rasties negaidīti izdevumi un problēmas ar naudu. Lai to novērstu, jums tagad ir jārunā ar parādniekiem par  parāda atgriešanu vai domāt par finanšu rezerves izveidi.

Mežāzis

2019. gada janvārī Mežāžu sievietes piedzīvos enerģiju, lai viņas spētu iztērēt spēkus un sasniegt mērķus, kas tika noteikti pagājušā gada beigās. Kopš šī mēneša, daudzi Mežāži svinēs savu dzimšanas dienu, šajā laikā ir nepieciešams pārdomāt viņu lolotākās vēlmes.

Pateicoties Saturna ietekmei, panākumi ir gaidāmi darbavietā. Šajā laikā jums ir jāveic jebkurš darbs, pat ja tas nesniedz prieku – rūpība novedīs pie karjeras izaugsmes un ienākumu pieauguma.

LASI ARĪ:  Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Ūdensvīrs

Saturna, patrona ietekme mēneša sākumā palielinās Ūdensvīra sieviešu produktivitāti. Janvārī šī zvaigznāja pārstāves varēs pabeigt darbu, ko viņas nevarēja paveikt pagājušā gada beigās, un tās, kas meklē darbu, varēs īstenot savus nodomus līdz mēneša beigām.

No 7. janvāra Venēra kļūs aktīva, tāpēc Ūdensvīra sievietes varēs atgriezt harmoniju attiecībās vai atrast mīlestību.

Zivis

Mēneša pirmajā pusē Zivju sievietes saskaras ar daudzām pozitīvām pārmaiņām un jaunām iespējām. Vēlme mainīt savu dzīvi liks šī konstelācijas pārstāvēm īstenot savus plānus. Tās, kas vēlas atbrīvoties no monetārajām grūtībām, varēs atrast labi apmaksātu darbu.

Daudzas Zivis – sievietes vēlas atbrīvoties no daudzsološām attiecībām un atrast jaunu mīlestību. Tomēr nav nepieciešams steidzināt lietas: varbūt svarīgu lēmumu pieņemšana ir jāatliek līdz nākamajam mēnesim. Sarežģītās situācijās astrologi iesaka sievietēm Zivīm meklēt ģimenes un tuvu draugu atbalstu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment