Zodiaka zīmju pārstāvju uzvedība sociālajos tīklos: daži pat nekautrējas par savu uzvedību

Lauva

Lauvas bieži cenšas radīt otro dzīvi sociālajos medijos. Virtuālajā pasaulē viņi šķiet skaistāki, veiksmīgāki un gudrāki nekā patiesībā. Lauvas ievieto iemiesojumā skaistāko fotoattēlu, lai savāktu pēc iespējas vairāk patīk. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji dara visu iespējamo, lai kaut kā atšķirtos no miljoniem cilvēku. Tāpēc viņi bieži ievieto dīvainus statusus un veido neparastas ziņas.

Jaunava

Jaunavu atšķirīgā iezīme sociālajos tīklos ir ierobežotais informācijas apjoms profilā. Jaunavas nav gluži slēptas, vienkārši neuzskata par vajadzīgu par sevi rakstīt pārāk daudz. Virtuālajā pasaulē šīs plejādes pārstāvji nereti ir pedantiski – rūpīgi uzrauga atzīmes “Patīk”, komentārus, viesus, gramatikas kļūdas ierakstos.

Svari

Pēc neparastā horoskopa Svaru sociālo tīklu lapas bieži pauž viņu noskaņojumu un dzīves nostāju. Šis ir gadījums, kad par cilvēku var uzzināt visu pēc statusa. Svaru lente ir pilna ar gudriem teicieniem par draudzību, mīlestību, vērtībām un radošumu. Svari ir ļoti sabiedriski, tāpēc viņiem ir daudz draugu. Lielākā daļa no viņiem viņiem parasti ir svešinieki.

Skorpions

Skorpioni sociālajos tīklos var būt ļoti skarbi un nežēlīgi sarunu biedri. Viņiem patīk paust savu viedokli jebkurā jautājumā un nebaidīties izskatīties nesaprastiem. Viņiem ir maz draugu sociālajā tīklā, bet viņi sazinās ar visiem. Skorpioni virtuālajā pasaulē ir ļoti emocionāli – tas atspoguļojas viņu ierakstos pie sienas un statusos.

Strēlnieks

Strēlniekiem vienkārši patīk iegūt jaunus draugus, tāpēc viņiem patīk brīvajā laikā sērfot sociālajos tīklos. Viņiem ir daudz draugu, un šī zvaigznāja pārstāvji cenšas pievērst uzmanību visiem. Strēlnieki izvairās no karstām diskusijām, nekad neaizvaino un vienmēr aicina uz labestību un mieru virtuālajā realitātē.

Lasi arī: Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Lasi arī: Kādas lietas mājā var piesaistīt labklājību un finansiālo bagātību. Noderīgi ieteikumi!

Mežāzis

Mežāži sociālos tīklus neizmanto tik bieži. Bet pat pavadot tur laiku, viņi cenšas uzsvērt savu pārākumu, neatkarību un panākumus. Viņiem sarakstā ir maz draugu, jo vārdam “draugs” viņiem ir īpaša nozīme un viņi nekad nepievienos svešiniekus kā draugus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk socializēties. Bieži vien virtuālā dzīve viņiem kļūst nozīmīgāka nekā reālā dzīve. Neskatoties uz to, Ūdensvīri sazinās virspusēji, jo ir vairāk pieraduši pie dzīvas sarunas.

Zivis

Kad Zivis dodas uz sociālajiem tīkliem, šķiet, ka laiks viņām apstājas. Šī zvaigznāja pārstāvji ir tik ļoti pārņemti ar šo pasauli, ka viņi nemaz nevēlas iedziļināties realitātē. Sociālajos tīklos viņi var atrast atbildes uz daudziem dzīves jautājumiem. Daudzi ieraksti var viņus motivēt un uzmundrināt. Sociālajos tīklos dzīve šķiet vieglāka, priecīgāka, saprotamāka. Bet tā ir tikai viņu fantāzijas pasaule. Patiesībā viss ir savādāk.