Kurš mājdzīvnieks atbilst jūsu zodiaka zīmei

Mājdzīvnieka atrašanās jūsu mājās ietekmē enerģiju jums apkārt, tāpēc jums vajadzētu zināt, kurš dzīvnieks ir visvairāk saderīgs ar jūsu enerģijas lauku. Zinot savas zodiaka īpašības, jūs varat pareizi izlemt par mājdzīvnieka izvēli.

Izvēloties mājdzīvnieku, jebkurš saimnieks, pirmkārt, balstās uz personīgām simpātijām pret konkrēto, pret tā raksturu , izskatu un uzvedību. Izdarījuši izvēli un ielaiduši viņu savās mājās, daudzi saimnieki pamana, ka, reaģējot uz aprūpi un mīlestību, dzīvnieks nevēlas pretī vai pat reaģē ar agresiju. Visbiežāk tas notiek tāpēc, ka jūsu mājdzīvnieks jums enerģētiski neatbilst.

Tiek uzskatīts, ka dzīvnieki ir jutīgāki pret enerģijām nekā cilvēki, un tiem ir daudz grūtāk sazināties ar tiem, kuru enerģija negatīvi ietekmē viņu biolauku. Eksperti palīdzēs jums izvēlēties mājdzīvnieku, pamatojoties uz jūsu Zodiaka zīmes īpašībām.

Auns

Optimistiskajiem un enerģiskajiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nepatīk sēdēt uz vietas. Mājas komforts un vienmuļība ļoti nomāc Aunus, neļaujot viņiem atklāties un virzīt savu enerģiju pareizajā virzienā. Šādi cilvēki ir vislabāk piemēroti lielu šķirņu suņiem. Pastaigas un laika pavadīšana kopā ar mājdzīvnieku sagādās jums prieku, un jūsu drauga spēles un apmācība neļaus jums garlaikoties.

Vērsis

Vērsim raksturīgs mērķtiecība, vēlme strādāt vai vienkārši parādīt sevi iemīļotajā darbības veidā. Šī iemesla dēļ viņi reti spēj pievērst pienācīgu uzmanību savai tuvajai videi. Bet tas nenozīmē, ka jūsu aizņemtība nav salīdzināma ar vēlmi pēc mājdzīvnieka, kas jūs iepriecinās pēc smagas darba dienas. Vērsis ir vislabāk piemērots kaķiem vai grauzējiem. Viņiem nav nepieciešama pastāvīga uzmanība un tie nenovērsīs jūsu uzmanību no biznesa. Un rūpes par viņiem būs jums patīkama pieredze.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Dvīņi

Šī zvaigznāja pārstāvjiem nepieciešama pastāvīga komunikācija. Viņi ir interesanti sarunu biedri, spēj sarunāties ar gandrīz jebkuru cilvēku. Dvīņi baidās no vientulības, un, atrodoties vientulībā, viņi sāk izjust diskomfortu. Šādiem cilvēkiem runājošie papagaiļi ir lieliski piemēroti. Šie putni ir ļoti apmācāmi. Ja veltīsit laiku, lai ar viņiem nodarbotos, viņi ne tikai sāks atkārtot vārdus pēc jums, bet arī varēs tos pareizi ievietot starp jūsu frāzēm. Bet, ja vēlaties padarīt papagaili tikai par savu sarunu biedru, jums nevajadzētu iegādāties viņam draugu, pretējā gadījumā viņš labprātāk sazināsies ar viņu, nevis ar jums.

Vēzis

Mierīgiem un mājīgiem Vēžiem patīk atrasties tikai vistuvākajā vidē. Viņi dod priekšroku mājām un klusai atpūtai, nevis trokšņainām vietām un jautrām kompānijām. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vēlams iegūt tādus pašus mierīgus un labsirdīgus dzīvniekus. Mazo šķirņu kaķi un suņi var būt labākā izvēle. Jums patiks pavadīt laiku kopā ar viņiem, un, pats galvenais, jūs varēsiet viņiem sniegt atbilstošu aprūpi un uzmanību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment