Zvaigžņu ekspertu padomi, kā mazināt stresu katram no Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Lauvas, lai mazinātu stresu, varat skatīties filmu, sakārtot lietas dzīvoklī vai mājā. Arī kāda interesanta un aizraujoša nodarbe, sports ir ideāls. Lauvām ir jāspēj novērst uzmanību, bet tajā pašā laikā nedrīkst sēdēt, lai apziņa nebūtu piepildīta ar skumjām un satraucošām domām.

Jaunava

Jaunavām noteikti ar kādu jāparunājas, jāizlej dvēsele. Nekādā gadījumā nevajadzētu paturēt jūtas sevī. Ir nepieciešams dalīties tajos ar mīļoto, lai viņš tos stingri nenosodītu un pilnībā uzklausītu, nepārceļot sarunas tēmu citā virzienā. Vienkāršs “viss būs labi” Jaunavai nepalīdzēs. Viņiem vajag kaut ko vairāk.

Svari

Svari var atpūsties, iepērkoties viegli, mainot matus, atjauninot garderobi. Šos cilvēkus ļoti labi ietekmē viņu iecienītās mūzikas klausīšanās. Ja Svariem ir bērni, tad varat ar viņiem tērzēt. Arī mājas uzkopšana, vecu fotogrāfiju apskate labvēlīgi ietekmēs nervu sistēmu.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti noderīgi, lai izkļūtu dabā. Cilvēkiem, kuriem ir vasarnīca, ir ļoti paveicies, jo tur viņi var baudīt mieru un klusumu. Skorpionam ir svarīgi, lai viņš kādu laiku pilnībā abstrahētos no visa sliktā un nedomātu par problēmām. Tikai tādā veidā viņš var tikt attīrīts no negatīvisma.

Strēlnieks

Strēlnieks ir noderīgs, lai mainītu situāciju. Viņi, tāpat kā Skorpioni, var doties uz laukiem vai garos ceļojumos. Ja Strēlnieks nokļuvis darbā, viņiem noderēs nedaudz vairāk laika pavadīt mājupceļā, izvēloties citu ceļu. Strēlniekiem ir jāpaliek kustībā, lai nezaudētu drosmi.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Lai mazinātu stresu, Mežāžiem vienkārši jāpaņem brīva diena un jāatturas no domām par darbu. Šie cilvēki prot atpūsties, taču reti izmanto šo iespēju. Brīvdienās ir jāizslēdz telefons un nepārbauda sociālos tīklus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri tiek atjaunoti ar vientulības palīdzību. Šiem cilvēkiem dažreiz vienkārši jāsavāc domas, lai atbrīvotu prātus no negatīvisma. Ūdensvīri bieži un ilgstoši mijiedarbojas ar cilvēkiem, tāpēc viņiem ir nepieciešama iespēja pabūt vienatnē kā gaiss.

Zivis

Zivīm lieliski palīdz attālināties no nepatīkamām domām ūdens procedūras. Ar viņu palīdzību Zivis ātri atjauno enerģiju un mazina stresu. Tā var būt vienkārša vanna vai ceļojums uz baseinu. Zivīm atslābināties palīdz arī masāža, spa un citas līdzīgas procedūras.

Leave a Comment